Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт заяви, че неговите избраници имат

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт заяви, че неговите избраници имат
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Имаме шанс да напишем история

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт съобщи, че неговите избраници имат опцията да напишат част от историята в дуела си с Германия от осминафиналите на Евро 2020. " Трите лъва " посрещат своя противник на " Уембли " във вторник от 19:00 часа българско време, тъкмо 25 години откакто изгубиха на същото място от същия противник в полуфиналите на Евро 96.

" Този мач може би заслужава да е в по-късна фаза от шампионата, само че това се отнася и за Белгия - Португалия и някои други мачове. Това е страхотна опция за нас да напишем част от историята и да дадем на хората разнообразни мемоари, свързани с Англия - Германия, които са разнообразни от актуалните, които ни заливат в последните дни и не значат безусловно нищо за някои хора, тъй като те не са били родени тогава ", разяснява Саутгейт преди срещата.

" Изправяме се против доста добър противник, доста се разяснява за Германия, само че когато се огледа състава им, там има четирима международни първенци и към шест спечелили в Шампионската лига, тъй че те имат голям опит. Те няма да излязат на " Уембли " уплашени. Ще би трябвало да покажем най-хубавото от себе си. Трябва да сме добре готови тактически, физически и психически ", добави треньорът на Англия, който сподели още, че отборът му постоянно тренира дузпи преди елиминационните мачове.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР