Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт обяви, че иска да остане

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт обяви, че иска да остане
Коментари Харесай

Саутгейт иска да води Англия и на световното в Катар

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт разгласи, че желае да остане отпред на отбора и за международното състезание в Катар през идната година, само че не пожела да се обвърже в по-дългосрочен проект с отбора.

Вчера " Трите лъва " изгубиха финала на Евро 2020 след проваляне от Италия с 2:3 след осъществяване на дузпи, а единствено преди няколко дни в английските медии се появиха информации, че Футболната асоциация на Англия ще предложи нов контракт на Саутгейт до лятото на 2024 година. 

" Не мисля, че в този момент е точният миг да премислям това. Първо би трябвало да се класираме за Катар. Не желая да се привързвам за по-дълго, в сравнение с е редно, нито да остават по-дълго, в сравнение с съм мечтан. Трябва да взема поради всички тези неща. Искам да повеждам тим в Катар. Мисля, че през последните четири години демонстрираме напредък, имахме поредно четвърто, трето и второ място ", разяснява Саутгейт след провалянето.

" Да водиш страната си на огромен конгрес е необикновено преживяване, само че е доста изтощаващо. Имам потребност да се отдалеча от нещата и да помисля върху Евро 2020. Имам потребност и от отмора ", добави треньорът на Англия. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР