Селекционерът Георги Дерменджиев ще присъства на тегленето на жребия в

...
Селекционерът Георги Дерменджиев ще присъства на тегленето на жребия в
Коментари Харесай

Ето кога е жребият за баражите на националите

Селекционерът Георги Дерменджиев ще участва на тегленето на жребия в Швейцария за баражите от шампионата Лига на нациите. България ще научи своя противник на 22 ноември, а събитието ще се организира в Нион, където е и централата на УЕФА.
Наставникът ще бъде част от делегацията на „ лъвовете “ в компанията на сегашния президент на федерацията Михаил Касабов и други представители от администрацията на БФС, осведоми " Труд ".
Веднага, откакто паднат въпросителните към съперника, с който „ лъвовете “ ще спорят за място на финала, от футболния съюз ще започват и договаряния за другарски мач.
Той би трябвало да се играе през февруари и да бъде генерална подготовка за въпросните срещи от новосформирания шампионат на УЕФА. Противникът в контролата ще бъде съгласуван по отношение на този за баражите. Ако „ трикольорите “ завоюват двата мача от Лигата на нациите ще си обезпечат по този начин жадувана виза за Евро 2020.
Първият бараж на България е на 26 март. Жребият за огромния конгрес пък ще се тегли в последния ден на ноември, само че към този момент в Букурещ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР