Селекционерът Диего Алонсо посочи като основна причина за отпадането на

...
Селекционерът Диего Алонсо посочи като основна причина за отпадането на
Коментари Харесай

Диего Алонсо: Играчите дадоха всичко от себе си

Селекционерът Диего Алонсо уточни като съществена причина за отпадането на Уругвай от Световното състезание дузпата за Португалия (0:2) във втория им мач от група " H ". „ Ла Селесте “ изглеждаха напълно покрай етапа на елиминациите при успеха с 2:0 над Гана, само че късният триумф на Република Корея против Португалия (2:1) остави урусите отвън сметките.

Уругвай и Република Корея имаха една и съща голова разлика, само че вторият мина с помощта на това, че означи повече голове-4:4 против 2:2.

„ Аут сме поради дузпата, която Португалия получи в спомагателното време, и маркираните голове. Ние не сме отстранени и поради точката против Република Корея, където заслужавахме успеха. ФИФА сподели, че има дузпа за Португалия. Това обаче не беше по този начин.

Бях сериозен в другите мачове, защото ни липсваше творчеството. Второто полувреме против Португалия беше в действителност положително. Днес доста ми хареса тимът. Намерихме играта си, бяхме смели, не се страхувахме, владеехме топката и успяхме да се наредим. Разбира се, бих желал да видя тази версия по-рано в шампионата. Нямам какво да кажа на моите играчи, тъй като дадоха всичко от себе си. Всички видяха какво ни се случи в другите мачове.

От първия ден повярвах в моите играчи и те дадоха отговор на терена. Много съм горделив от това, което направихме. Всичко беше грандиозно. Дълбоко скърбя, че отпаднахме, тъй като в действителност имам вяра в тези играчи и това, което можем да реализираме на това Световно първенство; техния темперамент, тяхната увереност “, съобщи Диего Алонсо.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР