Секторът за онлайн залагания в България се развива с изключително

...
Секторът за онлайн залагания в България се развива с изключително
Коментари Харесай

Как да разберем кои са лицензирани букмейкъри в България?

Секторът за онлайн залагания в България се развива с извънредно бързи темпове. През последните години се усили фрапантно броят на фирмите, които оферират онлайн хазартни игри от всякакво естество. Някои от тях обаче нямат годни документи, с цел да правят тази хазартна активност. Те не се управляват от българските регулаторни органи и решаването на зародилите разногласия и проблеми с тях е много по-трудно. Актуален и обстоен лист с всички онлайн у нас ще намерите в уеб страницата на Betenemy. Тези компании са тествани и са минали сполучливо условията за издаване на годен лиценз. Документът се издава от Националната организация за приходите, която е главният регулатор за хазартния бранш у нас. Лицензът е значим, тъй като букмейкърите се задължават да съблюдават закона и нормативните разпореждания. Организаторите на хазартни игри могат да изгубят легалните си документи, при недоволство от клиентите поради неспазване на законодателството.

В интернет пространството ще намерите голям брой уеб сайтове, които провеждат
хазартни игри от всевъзможен вид. Нашият съвет е да се доверите единствено на тези, които имат публикуван годен лиценз по Закона за хазарта. Актуален лист с уредниците на онлайн хазартни игри със залагания ще откриете и в страницата на Национална агенция за приходите. В регистъра на данъчните ще се запознаете още с данните за уредника на игрите, какъв е типът на лиценза и какви онлайн игри със залагания има право да провежда. В това число влизат Онлайн игри със залагания върху резултати от спортни надпревари и надбягвания с коне и кучета, Онлайн игри в игрално казино, Онлайн бинго и Онлайн игри със залагания върху инцидентни събития и със залагания, свързани с познаване на обстоятелства.

Важно е да знаете, че лицензите се издават за избран интервал от време, след което би трябвало да се възобновяват. След приключване на периода на годност, даден
букмейкър губи правото си да провежда хазартни игри у нас, в случай че не си възобнови документите. В момента, на българския пазар за онлайн залози оперират легално 13 компании. Сред тях са българските марки - Winbet, Inbet, Efbet, Palms Bet, Sesame, AlphaWin, BetMarket, 8888, SportingWin както и задграничните оператори – Betano, Betway, Bet365, и Bwin.

В ревютата на Бетенеми, с изключение на информация за лиценза, имате опция да прочетете и за услугите и продукта, който оферират другите онлайн
букмейкъри и казина. По всяко време можете да се свържете и с дежурните оператори от Екипа за обслужване на клиенти на съответен бранд и да попитате за валидността на притежавания от тях лиценз. Те също ще Ви дадат подробна информация за всичко, което Ви интересува. С лицензираните онлайн уеб сайтове за залози връзката е 24/7. Отделно при зареждане на страницата на даден хазартен оператор, някои от тях под главните менюта са разгласили информация за седалището на компанията, по кое време е публикуван лицензът за България, за организирането на какви хазартни игри имат легални документи и други детайлности.

Друго преимущество на лицензираните
букмейкъри е, че по закон са задължени да съхраняват персоналните данни на своите клиенти и да не ги дават на трети лица. Така че играчите, когато си създадат регистрация в законен уебсайт за залози, могат да са сигурни, че попадат в сигурна среда. Нашите рекомендации са да бъдете рационални, когато избирате на кой букмейкър да доверите персоналните си данни и пари. Не търсете различни бетинг платформи без лиценз, единствено тъй като оферират прекомерно изкушаващи предложения. Възможно е да си навлечете огромни главоболия и да претърпите финансови загуби.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР