Сексимволът от последният сезон на Фермата Петър Петров започна нова

...
Сексимволът от последният сезон на Фермата Петър Петров започна нова
Коментари Харесай

Петър от Фермата започна нова работа, няма пари за скъпи жени

 Сексимволът от последният сезон на " Фермата " Петър Петров стартира нова работа, защото пандемията му лиши обичаната му специалност, да бъде водач. 

" Тъй като съм приключил лицей в Германия, знам немски. Работя от у дома за немска компания, беседвам с клиентите й. За страдание, авиацията е евентуално в топ 3 на засегнатите от пандемията промишлености. Навремето страната плащаше образованието на водачите, след което огромна част от тях отиваха в чужбина. Аз съм тъкмо противоположният случай – дадох 100 000 лв. персонални средства, с цел да стана водач и останах в България. За страдание, страната ни се отнася доста несериозно към авиацията. Чувам по какъв начин се поддържат ресторантьори, само че за авиацията няма такова нещо “, призна самият Петър  изявление за Ladyzone.bg

След излизането си от предаването той се събра с друга участничка - Антония, само че към този миг той не издаде какви са връзките им или дали има жена себе си.

" Не желая да разясня тази тематика “, изяснява някогашният водач, който съгласно изявления към този момент не може да си разреши скъпо гадже като Антония с работата си в прът център.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР