Сексбомбата от шестия сезон на Фермата Антония има ново гадже,

...
Сексбомбата от шестия сезон на Фермата Антония има ново гадже,
Коментари Харесай

Горещата Антония от „Фермата“ се залюби с нов

Сексбомбата от шестия сезон на " Фермата " Антония има ново гадже, твърди " България Днес ". Красавицата от известно време има връзка с мъж на име Георги.



Мъжагата е първата обществена връзка за хубавицата, откакто се раздели с водача Петър. Антония и летецът се залюбиха след края на " Фермата ". Авантюрата им завърши скоропостижно.

Мацката, родена в Асеновград, и новият мъж до нея са дружно от близо година.



За празника на влюбените Св. Валентин мачото води обичаната си на екзотична дестинация. Двойката прекарва 14 февруари в Занзибар, където обикаля с лодка, любува се на необикновено красивите залези и горе-долу кара колело из острова. Именно оттова Антония качи първите си фотоси с новата си възлюбена. Двамата театралничат пред голямо сърце, а под фотоса хубавицата разгласява няколко влюбените емотикона.
 Антония най-накрая сподели новото си гадже Антония най-накрая сподели новото си гадже  
 Сексбомба от

 Антония от

Новият на Антония е разпален по татуировките. Георги има редица рисунки по тялото си.



С какво тъкмо се занимава, не е ясно, само че наподобява като човек с благоприятни условия. В последните няколко месеца Антония споделя фрагменти от скъпи курорти. Ала чак неотдавна сподели фотоси с индивида, който я води по тузарските места. Това подухва на мисълта, че връзката им е много сериозна. И нищо чудно скоро мацката да получи пръстен. Тя е към този момент на 30 години и сигурно се замисля над това да сътвори семейство.
 Участничката във Участничката във " Фермата " не стопира да се фука с големите си силиконови гърди


Новият юначага на сексбомбата от " Фермата " сигурно се радва на големия бюст на хубавицата. Преди година Антония наля няколкостотин кубика в балконите си и към този момент изпреварва доста девойки с едни гърди напред. Бизнес дамата, за каквато се показва самата тя, не стопира да се фука с новите си бомби и непрекъснато ги пъчи на фотосите си по бански.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР