Сексът се дели на два вида – хубав и не

...
Сексът се дели на два вида – хубав и не
Коментари Харесай

Ако той прави това по време на секс, държи на вас

Сексът се дели на два типа – прекрасен и не чак толкоз. От какво зависи дали преживяването ще е прелестно? От уменията, отдадеността на двамата сътрудници? Има една магия, една естетика, която не можем да установим с всеки сътрудник. Но срещнем ли този, с който хармонията се усеща още първите пъти, тогава разбираме, че сме освен това за него от секс играчка. Ако той прави тези неща в спалнята, сигурно държи на вас.

Гледа ви в очите, когато вършиме секс
Ако той търси зрителен контакт, до момента в който вършиме обич, това е индикатор, че не ви приема като следващия полов обект. Когато един мъж среща погледа на партньорката си, търси го, значи че се слива с нея на едно друго равнище. Това се усеща, мъчно е да се изясни.

Целувки по цялото тяло
Чувствените целувки, които не са бързи, а учещи всяка извивка на тялото ви, постоянно оставят обръщение. На него в действителност му е прелестно и не желае да бърза. Той пътува от една част на тялото ви до друга. Чувствен, с нежни докосвания на устните.

Комуникира с вас през целия развой
По време на любовната игра или половия акт, той комуникира с вас освен с взор, само че се интересува от това дали ви е прелестно, по какъв начин ви е прелестно. Думите му са нежни, гласът спокоен, сетивен... това е сигурен знак, че той държи на вас, че за него е значимо да бъдете в цялостен синхрон и удоволствието да е взаимно.

Създава сантиментална атмосфера, водеща до кулминационна точка
Всеки път, когато ви предстоят интимни моменти, той не просто се втурва към секса, претупвайки любовната игра, а се е постарал да направи приятна атмосферата. Повече романтика, може би ви е сготвил нещо вкусно или сте посетили обичан ресторант... Разговаряте дълго, гледате филми, преоткривате интимността на едно друго равнище.

Позволява на страстите му да го владеят
Сексът с другар с екстри и с сътрудник, който изпитва специфични страсти към вас се разграничава доста. По време на секс е мъчно да контролираш същинските си страсти, когато ги изпитваш. Ако той се оставя на неговите, до момента в който прави обич и актът е сетивен, изпълващ, всепоглъщащ, няма подозрение, че държи на вас.

Прави секса приоритет за вас
Дори да е изтощен от работа, той въпреки всичко се пробва да поддържа пристрастеността във вашата връзка. Напрегнати дни, периоди... Когато е с вас, той се пробва оптимално да ви се отдаде и не дава приоритет на напрежението и работата.

Прави всичко, което може, с цел да ви обезпечи комфорт и наслаждение
Ако не сте в въодушевление за секс, той не би упорствал, тъй като не е лакомец. Също по този начин в никакъв случай няма да ви кара да се чувствате неловко от голотата си и дребните недостатъци, които всяка жена вижда във фигурата си, просто тъй като обича всяка една част от вас, такава, каквато е.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР