Сексът е здраве! Естествено, безопасният секс! Но да се фокусираме

...
Сексът е здраве! Естествено, безопасният секс! Но да се фокусираме
Коментари Харесай

Сексът - критично важен за жените след 40 г.

Сексът е здраве! Естествено, безвредният секс! Но да се фокусираме над изгодите от интимния акт и за какво той може да избави освен любовния ви живот, само че и здравето ви. Истината е, че положителните или по-скоро постоянните, креватни осъществявания ще ви запазят по-млади и по-щастливи, написа woman.bg.

Сексът е освен наслаждение, възприемете го като психотерапевтична процедура, която хем усъвършенства настроението ви, хем спомага за хормоналното ви равновесие и поддържа връзката ви с колегата. Тези фактори са изключително значими след избрана възраст и след години връзка с даден човек и, съгласно специалисти, дамите би трябвало да бъдат доста дейни в леглото след 40-тата си годишнина.

На думи обаче е елементарно, само че на процедура - когато минат години, основали семейство, работата ви изтощава и имате непрекъснати грижи в семейството и с децата, напълно естествено, половата ви сила спада. Възползвайте се от един доста остроумен и сполучлив способ, който ще ви помогне да възродите секс богинята във вас:

Всяка вечер си давайте малко повече време уединено със себе си в леглото и вдишайте надълбоко. След това издишайте постепенно, като си представяте, че издишате през интимната област. Направете сред 50 и 100 повторения и ще забележите резултата мигновено.

Друг доста потребен трик е да употребявате разногласията и различията с колегата. Когато се карате с обичания във вас се събира отрицателна сила, разсънва се даже експанзия, която в случай че съумеете, можете да преобърнете във възбуденост. И вярвайте, няма нищо по-хубаво от секса за помиряване. Опитайте идващия път, в който се подразните на половинката си. По този метод хем ще изпитате наслаждение, хем ще заздравите връзките си и ще останете млади и красиви.

И не забравяйте - рецептата за дълга и щастлива обич е хубавият секс и да приемете обичания си човек подобен, какъвто е.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР