Сексът е нещо хубаво, той заздравява връзката, кара те да

...
Сексът е нещо хубаво, той заздравява връзката, кара те да
Коментари Харесай

Кобилкина: Защо мъжете не искат секс

Сексът е нещо хубаво, той заздравява връзката, кара те да се усмихваш и да се чувстваш добре. Сексът демонстрира взаимно на сътрудниците, че са мечтани и харесвани. Но има ли мъже, които не желаят секс? Ето отговора на фамилния терапевт и сексолог Наталия Кобилкина:
Заради финансови проблеми и отговорности, които им се постановат в обществото, мъжете не постоянно демонстрират предпочитание за секс. Те не могат да вършат секс, в случай че са ядосани или имат проблеми. „ Има ли проблеми мъжът ти, ти за него не съществуваш “, споделя Наталия. Затова мъжете първо би трябвало да решат проблемите си и да преборят страховете или гнева си.
Сексът остава на назад във времето, в случай че има футболен мач или различен някакъв спорт. Тогава представителите на мощния пол заместват секса с адреналина от спорта.

Тенденцията хората да биват привличани от хора, с които имат общи тематики, не е нищо ново. Именно качественото другарство сближава и прави секса съзнателен и изпълнен с страсти. Според сексолога обаче по-сексуални са първичните мъже. А учените, хората с креативен специалности, постоянно са асексуални. Затова има дами, които имат по няколко мъже „ Един ягуар в гаража, един тигър в леглото и един интелигентен мъж за връзка “, споделя Наталия.
Съветите на Наталия са сътрудниците да разговорят и дружно да вземат решение проблемите си, тъй като другояче раздялата е неизбежна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР