Сексапилната служителка в софийската община „Младост” Светла Ф. лъсна чисто

...
Сексапилната служителка в софийската община „Младост” Светла Ф. лъсна чисто
Коментари Харесай

Палава общинарка си праща брутални голи снимки /кадри 18+/

Сексапилната служителка в софийската община „ Младост” Светла Ф. лъсна чисто гола в нецензурен фотоси, изпратени до неин ухажор. Пикантната история описа източник на Lupa.bg от управата на региона.
40-годишната брюнетка, разрешила ли да разпраща свои снимки, на които се вижда детеродният й орган, и сега работи в общ. „ Младост”, където дава отговор за даренията.
Оттам прецизираха, че преди време Светла имала интимна връзка с някогашния към този момент кмет на „ Младост” арх. Румен Русев - факт, който бил прочут на цялата администрация.
Нещата се навързват още повече с уточнението, че доближената до него някогашна основна счетоводителка Албена Цанова, която управляваше „ Финансово-счетоводни действия и човешки ресурси” в „ Младост” и е подсъдима за злоупотреби, назначила Светла Ф. на работа, тъй като й е племенница. ПубликуваМЕ пикантните фрагменти с висока степен на цензура.
Според осведомени, порно фрагментите били разпращани на много мъже по вайбър, с които дамата поддържала всевъзможни връзки. Някои считат, че те са били даже с рекламна цел, каквото и да значи това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР