Секс за една вечер? Аз съм за!, скандира с две

...
Секс за една вечер? Аз съм за!, скандира с две
Коментари Харесай

Венета Райкова призна: Креватните акробатики със съсед ме вдъхновяват творчески


" Секс за една вечер? Аз съм за! ", скандира с две ръце и два крайници Венета Райкова! Блондинката довери, че със комшия от затворения й комплекс мачкали чаршафите два пъти, пък след това - по живо, по крепко! Хаирлия да е!

" Две години живеем в изолираност и доста хора се отчуждиха. Затова имам съвет - огледайте се към вас - за съседи, сътрудници, които ви харесват... Сексът е значим за психическото и физическото здраве! Аз да вземем за пример, откакто ни затвориха през 2020 година, се огледах в един комшия и се видяхме два пъти за секс ", признава си без пердах Райкова.

 

 Голи край басейна

 Гола край басейна

 

За русокоската креватните акробатики със съседа били освен извор на физическо и психическо крепко, само че и на креативно ентусиазъм. Именно след разгорещените срещи в блока тя сяда и написа книга.

" После, заредена с позитивна сила и страсти, доста бързо написах книгата ми " Куклите ".

 

 Леглото е огромно, меко и комфортно...

Леглото е огромно, меко и комфортно...

Венета Райкова се гордее, че даже в локдауна е намерила облекчаване на пристрастеностите и потребностите. Още по-доволна е, че няма драми и сценки на ревнивост, с анонимния късметлия се поздравявали дискретно и не давали мотив за разискване от другите съседи:

" Тук сме 90 жилището, значи, ето, намерила съм дискретно каквото би трябвало даже в локдаун, никой от другите съседи не разбра, тъй като, когато се засечем на паркинга, единствено се поздравяваме, както и с всички други. Затова споделям - аз съм за секса за една, или две вечери,и след това животът и за двамата продължава без упования и скука, а заредени с хубави страсти. Повече секс, по-малко приказки и мнения и бъдете здрави през 2022 година! ", с усмивка приключва Венета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР