Секретарят по отбраната на САЩ Лойд Дж. Остин пристига днес

...
Секретарят по отбраната на САЩ Лойд Дж. Остин пристига днес
Коментари Харесай

Секретарят по отбраната на САЩ Лойд Остин пристига днес у нас

Секретарят по защитата на Съединени американски щати Лойд Дж. Остин идва през днешния ден (18 март) на двудневно работно посещаване у нас по покана на министъра на защитата Драгомир Заков, оповестиха от Министерство на защитата. Те ще обсъдят тематики от интерес и за двете страни.

В рамките на визитата министърът на защитата Драгомир Заков и секретарят по защитата на Съединени американски щати ще проведат среща с военнослужещи от армиите на двете страни, които вземат участие в взаимната българо-американска подготовка на образователен полигон „ Ново село “. На среща в Министерството на защитата ще бъдат разисквани вероятностите за развиване на двустранното съдействие.

Премиерът Кирил Петков ще организира среща с Остин в събота, 19 март. В рамките на диалога, който ще се състои в Министерския съвет, Петков и секретарят по защитата на Съединени американски щати ще обсъдят тематики от интерес и за двете страни. След срещата ще бъдат дадени изявления за медиите. По-рано през днешния ден президентът Румен Радев разгласи, че той няма да се среща с шефа на Пентагона.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР