Сегашният лидер на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е по-опасен от Никола

...
Сегашният лидер на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е по-опасен от Никола
Коментари Харесай

Силен вътрешен глас със сериозна критика към лидера на ВМРО-ДПМНЕ

Сегашният водач на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е по-опасен от Никола Груевски. Партията има потребност от съществени промени. Това сподели Митко Янчев, кмет на град Кавадарци и някогашен зам.-председател на партията.
" Решенията на Мицкоски, неговите политическите убеждения и по-специално тези за ВМРО-ДПМНЕ са неправилни. На моменти те са даже злокобни. Гражданите в страната виждат, че партията отпред с Християн Мицкоски върви в неправилна посока. Тя върви против Европа и НАТО. Тя върви против цивилизацията и против същинските потребности на жителите. Крайно време е ВМРО-ДПМНЕ да бъде реформирана, тъй като по този начин не може да продължава повече ", сподели още Янчев пред локален седмичник.
Кметът на Кавадарци бе подложен на остри рецензии от страна на околните до ВМРО-ДПМНЕ медии заради наличието му на открит конгрес на ръководещата партия на премиера Зоран Заев в неговия град. Янчев отвърна, като напомни, че някогашният водач на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, който избяга в Унгария, е поканил през 2011 година тогавашният кмет на Струмица Зоран Заев да участва на партиен конгрес в града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР