Сегашните евродепутати от БСП не заслужават да бъдат издигнати отново.Това

...
Сегашните евродепутати от БСП не заслужават да бъдат издигнати отново.Това
Коментари Харесай

Нинова отсвири сегашните евродепутати от БСП, остават аут от червената листа

Сегашните евродепутати от Българска социалистическа партия не заслужават да бъдат издигнати още веднъж.

Това е позицията на водача на столетницата Корнелия Нинова. Така тя даде да се разбере, те явно няма да намерят място в алената листа

Причината Сергей Станишев, Елена Йончева, Иво Христов, Петър Витанов и Цветелина Пенкова късмет да попадне в БСП-листата за вота на 9 юни, е очевидния факт, че всички те са скъсали връзката си с партията.

Корнелия Нинова остро разкритикува държанието им, определяйки го като " извънредно нелоялно и неточно “. По нейните думи като евродепутати на Българска социалистическа партия са провеждали политика, друга от тази, за която са изпратени от България и от Българска социалистическа партия. Някои от тях с години не са стъпвали с години на „ Позитано “20, което тя смята за иключително нелоялно и неточно.

Все по-упорито се приказва, че лидер на листата на Българска социалистическа партия ще бъде зам.-председателят на партията Кристиан Вигенин, а втори - депутатът Драгомир Стойнев. Според уставните правила и двамата повече не могат да бъдат предлагани за депутати в националния парламент. Затова Нинова желае да им даде късмет да работят за Българска социалистическа партия и България от Брюксел.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР