Сега вече здравата закъсахме! Да видим как ще се оправяме.

...
Сега вече здравата закъсахме! Да видим как ще се оправяме.
Коментари Харесай

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Риби

Сега към този момент хубавичко закъсахме! Да забележим по какъв начин ще се оправяме. Моля ви, умерено. Изчаквайте реда си. Разберете, дамите Риби няма да стигнат за всички искащи. Без нерви! Бъдете благоразумни!

Разбира се, избрана виновност за зародилата обстановка имат и астролозите. Реки от мастило са изписани за качествата на дамата Риби. Дори подсъзнателно да го човърка мисълта, че и тези девойки несъмнено имат някой прикрит минус, фантазията на съвсем всеки младеж в колежа е да има другарка Риби.

Въображението му притуря към достолепията на нежната, скромна и красива млада жена Риби, прикрити зад семплите облекла, по нещичко от прелестите на хубавиците от кориците на „ Плейбой ". Контрастът сред дамата Риби и актуалната еманципирана жена още повече ускорява копнежа по жадуващата неговата протекция жена.
 жена Unsplash
Няма нищо чудно в тълпата от претенденти за ръката на дамата Риби. Ако я завоюва за спътница в живота, тя ще разрешава на мъжа си да бди над нея, да я закриля и да предугажда всяко нейно предпочитание. Ще приема великодушно неговото предпочитание да ѝ подаде ръка, когато слиза от колата, да ѝ държи палтото, когато се облича, или да възпламени цигарата ѝ. Тя ще го гледа влюбено с огромните си леко изпъкнали очи, ще му бъде признателна, че може да се опре на неговото рамо и ще му разрешава да потвърждава какъв брой мощен и угрижен е за нея. Нали той, избраникът на дамата Риби, значи толкоз доста за нея.

Тя е уверена, че той ще успее да предотврати заплахите, които я дебнат надали не на всяка крачка. Ще го изслушва деликатно, ще бъде дружелюбна и предана другарка на спътника си в живота. С нея той ще може да показа неприятностите и проблемите си.

Според дамата Риби (все едно дали се отнася за нейния татко, брат, другар, брачен партньор или любовник) мъжът до нея може да се оправи с всеки проблем. Успява да убеди и него, че на света няма нещо, което да може да му се опре. Е, кажете след всичко това, по какъв начин мъжете да не се тълпят към дамата Риби с тайната вяра, че щастието ще ги споходи?
 жена Unsplash
Кротка, деликатна, със спокоен манталитет, дамата Риби е същинско безшумно пристанище за своя мъж. Забързан, съкрушен от тежки мисли за финанси, борсови проблеми или грижи към колата, кой мъж не би мечтал за синьо-зеления цвят на водата към дамата Риби, за неговата тишина и безветрие? Истински подарък божи след неона на градските улици и изнурителното вглеждане в банковите бумаги.

Жената Риби е изтънчено женствена през всички сезони на годината. Ще я видите със свободно падаща край тялото пола напролет, с къси панталони през лятото, грациозен джемпър през есента и пухкави ръкавици от ангорска вълна към зимния тоалет. Ако в някой ветровит ден ви придружи на игрището за голф или на футболното игрище, със сладостен жест ще пъхне ръце в джобовете на панталона ви, с цел да ги стопли. Струва ми се ненужно да ви изяснявам за какво освен вие, а съвсем всички мъже са очаровани от представителките на зодия Риби и непрекъснато се пробват да се пререждат взаимно на опашката пред тях.

Няколко разменени думи са задоволителни, с цел да оприличите дамата Риби на избухлив огън в студена нощ или на гальовен лъх на пролетен зефир. Жената Риби съумява да подскаже на мъжа до себе си, че проклетият шеф, нелоялният сътрудник или просто малшансът са отговорни за проблемите му на работното място или в живота. Тя в никакъв случай няма да си разреши даже най-лек намек, че някаква виновност може да има самият той. Затова в случай че към този момент сте надянали брачната халка на някоя друга, преди да срещнете дамата Риби, внимавайте! Тя е едно рисково въодушевление за вас. Ако ли пък не сте издържали на чара ѝ и сте се обрекли пред олтара да делите таман с нея наслади и грижи, до момента в който... (да не повтаряме всичко, което сте чули от свещеника), знайте, че сами сте си отговорни. Предстои ви много постоянно да изслушвате гневните ѝ прояви, от време на време даже саркастични.

Ако ще ви подейства утешително, ще ви кажа, че няма жена без тресчици за дялане, а вашата жена Риби през множеството време може да бъде доста блага. Когато въпреки всичко ѝ се случи да бъде малко проклета и даже зла, основната причина няма да бъде тя, а вашата прекомерна свирепост, леност или назадничавост. В този случай виновността е напълно ваша. Аз не мога да не бъда на нейна страна.
 жена Unsplash
Очарователна и женствена, нежна и блага, дамата Риби съумява да резервира успокоение в сериозни обстановки, които биха извадили от равновесие представителките на други знаци от Зодиака. Това се дължи на плуващите в разнообразни направления риби в нейния зодиакален знак. Разбира се, и при нея през плавния поток на мисълта може да изплуват на повърхността укорителни думи и неспокойствие. Това е съвсем несъмнено при жена Риби, която в детството си е била принудена да търпи грубости. Преживяната горчилка се загнездва сред двата знака и изключва връзката посред им. Такава жена се трансформира в самотна несретница, която се мята от единия полюс на възприятията си към другия, без да може да се пребори с това. Тя не осъзнава, че нейното пагубно положение се дължи на едновременната обич и ненавист, които изпитва към самата себе си. Тогава тя може да посегне към алкохола или опиатите и, заслепена от тяхното влияние, няма да може да съзре смъртоносно рисковите подмолни рифове. При елементарната представителка на знака двете риби плуват компактно една до друга ту обратно, ту напред, по тази причина в никакъв случай не си мислете, че можете да отгатнете накъде са поели сега.

Казват, че Рибите въплъщават загадъчните водни дълбини сред два бряга, в които се вливат всички житейски реки. Ако узнаете някоя от тайните на дамата Риби, може би ще съумеете да я уловите.

Нека се опитаме да си изясним по какъв начин плува тази жена в живота.
 жена Unsplash
Ще ми кажете, че познавате жена, родена под знака на Риби - свенлива и скромна, образцова стопанка, на която даже не й минава през разум да бъде хитра и подла. Грешите. Имам една позната Риби. Казва се Полин, вдовица е и живее в Бронкс. Винаги съм се чудела по какъв начин става по този начин, че Полин, отрудената жена с домакинска престилка, съумява да накара всички да се въртят към въпросната престилка? (Понеже към момента няма изумрудени обеци.) Ето нейната история. Преживяла е загубата на брачна половинка си, на едно от децата си, разочарования, боязън, покруса, краткотрайно замогване, бедност...

Принудена е била сама да се бори с ожулените колене на децата, със скъсаните им дрешки и изгубените ръкавички, с хаоса в кухнята, с кулинарните прищевки на брачна половинка си, с безбройните визити на роднините му до десето коляно и най-накрая - с кучето на съседите, което непрестанно рови пръстта в саксията пред къщата. И е съумяла да се пребори, тази дребничка Полин, неугледната стопанка с безконечната кухненска престилка, сходно на спечелилия в свръхтежка категория на последното международно състезание по повдигане на тежести. Кажете ми, за бога, белким това е по силите на едно нормално създание от женски пол?

А двамата й сина не престават да я считат за безпомощна дребна женица с приятна усмивка, която има потребност от тяхната непрекъсната протекция и която не би могла да се оправи даже с бравата на входната врата. Както сякаш не схваща нищо от стопанска система и сметки, Полин съумява да наподобява облечена по последна мода, да радва обичаните си деца и внучета с безчет кулинарни специалитети, да си заплаща в точния момент сметките, постоянно да изпраща на роднините си дарове за рождените им дни и още куп празници. И всичко това, забележете, с месечните си приходи, които надали надвишават един стабилен бакшиш в „ Хилтън ".

Двете ѝ снахи, портиерът, библиотекарят, шефът на бакалията, месарят, внучетата и техните приятелчета, пощенският раздавач, бездомните котета и... няма да го повярвате!... даже хазяите ѝ я обичат. Има един единствен зложелател. Мъжът, който преди време изоставила, с цел да се омъжи наново. Почти съм сигурна, че е разрушила сърцето му за цялостен живот, до момента в който тя най-вероятно е не запомнила името му, тъй като от време на време обича да споделя: „ Какво ли стана с оня злощастник, за който бях омъжена, преди да срещна моя Джони. " Съгласете се, че с цел да реализира всичко това, една жена Риби в действителност би трябвало да бъде ужасно хитра и подла. Иначе рискува да се загуби в хаоса, наименуван живот - все едно дали е със или без изумрудени обеци.
 жена Unsplash
Вашата лична жена Риби е склонна внезапно да трансформира настроението си. Много е сантиментална и от очите й ненадейно може да рукне поток от сълзи, сходно на неочакван пролетен дъжд. Ако нараните възприятията ѝ, може да ви насочи подобен унищожително-укорителен взор, като че ли сте умъртвили човек. Честа спътница на дамите Риби е депресията, тъй като са уверени, че не са готови за жестоката конкуренция в живота и че не им доближава амбициозност. В моменти на меланхолия ще би трябвало да повтаряте на своята Рибка, че всичките ви познати и другари са се възхищавали пред вас от нейната мъдрост и човечност. Това в действителност си е самата истина, нали? Приемете и още едно неотменимо свое обвързване - научете я да превъзмогва своята срамежливост и терзанието на непрекъснатите си подозрения. Ако не успее да го стори, доста е допустимо да се затвори в себе си, да се изолира от останалия свят. После самата тя ще се пита за какво е толкоз самотна.

Девойката Риби от време на време даже обича да показва невъзмутима самостоятелност. Това е защитната реакция на една стеснителна и уязвима натура. Защото се притеснява, че демонстрирайки своето духовитост и финес, ще бъде засегната от прагматиците, които няма да я схванат. Познавам една Риба, която скрито написа изтънчена поезия и по този начин споделя с белия лист личните си съкровени мечти. А в всекидневието си е безскрупулна кариеристка, която желае да блесне пред другите с деловите си качества. „ Истински сухар ", би възкликнал всеки, който не познава другото й лице. Но даже и този вид жена Риби не може да се пребори с същинската си същина. Въпреки демонстрираната си самостоятелност, тя изчаква на тротоара, до момента в който мъжът отиде да извика такси.
 жена Unsplash
След като свиете фамилно гнездо, дамата Риби ще резервира в сърцето си кътче за вас, само че по-голямата част от него ще подари на децата. С най-вече грижи и обич ще обкръжи по-дребните, слабоватите или грозноватите. Само дамата, родена под знака на Риби, може да не забележи къдравокосата палава чародейка и да пожелае да осинови някое кльощаво, мижаво, грозно патенце, което поглежда стреснато иззад гърба на възпитателката. Жената, родена под знака на Риби, най-добре схваща страховете, желанията и терзанията на дребните неугледни момченца и момиченца.

Жената Риби не изгаря от предпочитание да унищожава живота си и да работи на вятъра в онази компания, където отидоха най-хубавите й години, преди да се появите вие и да я спасите от това непостижимо задължение. Тя не е толкоз амбициозна, че да вземе да ви потвърждава, че в работата я бива най-малко колкото двама мъже. Великодушно ще задоволи вашето предпочитание да печелите за издръжката на фамилията, ще ви позволи да осигурявате задоволително пари и за личната си, и за нейната чекова брошура. Малко са дамите от зодия Риби, които ще вземат да се задълбочават в размишления над казуса за какво по този начин зашеметяващо бързо се топят парите ви в банката и по какъв начин най-добре да съчетаят любовта си към някои чудесни екземпляри от сбирката на най-нашумелия моделиер с набиващото се на очи изтъняване на портфейла. В края на краищата дамата Риби ще се оправи сполучливо с всичко това.
 жена Unsplash
Ако желаете да зарадвате дамата Риби, безусловно я поздравете по случай рождения или именния й ден, по случай годишнината от сватбата или от деня, в който сте поискали ръката ѝ.

Това е тайното оръжие на дамите Риби, нептуновият им ключ към триумфа. Все едно дали са монахини или кабаретни танцьорки, те постоянно си остават дребни момиченца. Сто на 100 и за цялостен живот. Как да не им поискаш ръката? За цялостен живот.
 жена усмивка Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР