Сега ще видим на председателския съвет как си представят нещата,

...
Сега ще видим на председателския съвет как си представят нещата,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ние дадохме формула, колегите от ИТН да разберат, че трябва да има разговори

Сега ще забележим на председателския съвет по какъв начин си показват нещата, сподели на входа пред Народното събрание ръководителят на ПГ на " Демократична България " Христо Иванов.

Той удостовери, че е склонен с мнението на специалисти конституционалисти, съгласно които би трябвало да има обществено изказване на президента, че счита процедурата за несполучливо завършена. " И аз по този начин мисля, само че дано забележим на председателски съвет ще се реши ", сподели Иванов.

" С нас никой нищо не е обсъждал, ние сме имали свои разисквания, само че институционално не е имало никакви разисквания с нас. Сега чакам да научим какво си показват сътрудниците ", разяснява още той.

" Ние дадохме формула, която е изцяло допустима, просто изисква сътрудниците от Има Такъв Народ да схванат, че би трябвало да има диалози, би трябвало да има договаряния, ненормалните, както се прави в Народното събрание. Все още се надявам, че здравият разсъдък ще надделее там ", съобщи Христо Иванов.

" Ако не се осъществя третият мандат, Конституцията го споделя - избори. Но не трябва да тласкаме страната, през днешния ден има над 800 души инфектирани ", сподели още съпредседателят на " Демократична България ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР