Сега фокусът е върху комфорта на водача, безопасността и ефективността

...
Сега фокусът е върху комфорта на водача, безопасността и ефективността
Коментари Харесай

Как технологиите променят товарните автомобили?

Сега фокусът е върху комфорта на лидера, сигурността и успеваемостта на пространството и дизайна. Не, не подценяваме различното задвижване или нововъведенията в горивната успеваемост. Днес даже аеродинамичният дизайн въздейства непосредствено върху икономията на гориво, намалявайки разноските на транспортните компании и отделяните нездравословни излъчвания.

Какви са нововъведенията и съответните софтуерни решения на автомобилните компании ще забележим сред 7-ми и 9-ти юни на летище Лесново, когато пред очите на българската аудитория и бизнес ще застане най-хубавото в света на тежкотоварната автомобилна промишленост. Най-новите модели камиони, рейсове и профилирани транспортни средства ще могат да бъдат детайлно прегледани и тествани по време на TRUCK EXPO 2018. Но лекотоварният сегмент също се готви да впечатли посетителите с извънредно многообразие от модели, функционалност, технологии и съоръжение.



Мото-Пфое ще направи премиера на новия Ford Tourneo Custom – модел 2018. Този пътнически автомобил за 9 пасажери идва с величествен лист от интелигентни технологии, подпомагащи водача - система за алармиране при съществуване на автомобил в мъртвата точка; образован ограничител на скоростта, който употребява система за разчитане на пътни знаци и ще ви помогне да спазите пътното ограничаване. Оборудван е със система за засичане на придвижване, в случай че се движите на заден ход и адаптивен круиз надзор, който е програмиран да поддържа заложена скорост и избрана дистанциия с предния автомобил.

Ford ще бъде показан на ревюто с още три модела - Courier, Transit и Ranger и още куп удобства за лидера, като електронна стабилизираща стратегия, автоматизирано задействане на спешните светлини при рисково прекъсване, помощник за спешно прекъсване, надзор на спирачките в завой, система за попречване на катурване, адаптивен надзор на товара, надзор на отклонението на ремаркето и други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР