Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм,

...
Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм,
Коментари Харесай

ВМРО излиза на протест срещу откриването на Македонския културен клуб в Благоевград

Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм, който явно пълзи и се разраства с поддръжката на розовите демократични бели якички в Брюксел!

Да развеем българския трикольор на 30 октомври, неделя, в Благоевград, с цел да се противопоставим на опитите за провокации от сръбските марионетки на Скопие!

Предстоящото разкриване на Македонски културен клуб в Благоевград, за което до преди дни нямаше никаква публична информация, а от българските управляващи няма и досега, стартира да поражда редица подозрения по отношение на същинската му активност. Бъдещият културен център се афишира за отбрана на правата на македонците в България и по света, а клубът носи името на Никола Вапцаров, който е разгласен от основателите за македонец. Освен това на откриването на Македонския клуб в Благоевград ще дойдат отявлени представители на антибългарски партии, които ежедневно изливат неистини и ненавист против България и те ще бъдат позволени в центъра на града. Липсата на реакция от страна на българската страна приказва единствено и само за политическо безхаберие към готвената провокация от страна на сръбските марионетки на Скопие. Това оповестиха от пресцентъра  на Вътрешна македонска революционна организация.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация изрично се противопоставяме на основаването на средище на антибългаризма в страната ни, както и на опитите за пробутване на фракционизъм на територията на България. Използването на името на Никола Йонков Вапцаров и натрапването на непознато национално съзнание е безусловно неприемливо и е безапелационна провокация към българската страна и българските жители. В Конституцията на Р България категорично е записано, че страната ни е еднонационална. Ние разбираме, че последната година и половина върховенството на закона се чете както дявола Евангелието от така наречен представители на „ смяната “, само че това към този момент е прекомерно!

Опитите сепаратистки организации да се вклиняват в публичния живот на страната, замаскирани зад реализирането на културна активност, следва да бъдат стопирани незабавно, тъй като в противоположен случай позволяваме пробив в националната сигурност на страната. Отявлената кражба на история, омразата и пропагандата на Скопие ескалираха прекомерно доста. Да подсещаме ли за приетия „ македонски език “ след вчерашното посещаване на ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен в районен съд Македония? „ Признат “ от първата измежду равни в Европейски Съюз и то в случай, че Македония дори не е страна член на Общността! А България, чиято културно-историческа еднаквост е ограбена от брюкселските бюрократи, въпреки всичко е. Но какво от това, нали?

Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм, който явно пълзи и се разраства с поддръжката на розовите демократични бели якички в Брюксел!

По тази причина Вътрешна македонска революционна организация провежда митинг против опита за провокация с откриването на така наречен Македонски културен клуб „ Никола Вапцаров “. Той ще се организира в неделя, 30 октомври 2022 година от 11.00 ч. в Благоевград на паметника на Гоце Делчев и на мемориала Гоцев жанр. 

Призоваваме членовете и симпатизантите на Организацията, както и всички будни български жители, да се причислят към нас в неделя, 30 октомври в Благоевград, където да развеем българския трикольор против антибългаризма, омразата и кражбата на история, които господстват в Северна Македония от десетилетия. Вътрешна македонска революционна организация няма да допусне сърцето на Пиринска Македония да се трансформира в поле на ненавист, употребена за грозни политически цели. Националният ни интерес би трябвало да бъде предпазен, по тази причина първостепенна задача на всеки един същински българин би трябвало да бъде да пристигна в неделя в Благоевград на паметника на Георги Николов Делчев, където дружно да се противопоставим на македонизма и да защитим личните си минало, настояще и бъдеще!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР