Сега е последният момент, в който имате възможност да помислите

...
Сега е последният момент, в който имате възможност да помислите
Коментари Харесай

Пожелайте Го И Ще Се Сбъдне! Направете Заклинанието И Небето Ще Се Отвори, Той Ще Стане Ваш Завинаги

Сега е последният миг, в който имате опция да помислите и в случай че имате съмнения да се откажете.

Продължаваме ли? Ако отговора Ви е НЕ - знаете изхода. Ако отговора Ви е ДА четете нататък.

Тази любовна магия е нещастно влюбени, скрито въздишащи или с други думи, за тези, които знаят кого тъкмо желаят и какви връзки биха желали да пламнат сред тях.

Вземете чист лист хартия и червен химикал /червен молив или фулмастер също биха свършили работа/. Ако въпреки всичко нямате червен може да употребявате и различен цвят, само че знайте, че аленото подтиква и разпалва любовната магия като барут.

Намерете метод да се оттеглите на насаме място, където няма да Ви безпокоят най-малко половин час.

На листа ще би трябвало да нарисувате две фигури - Вашата и на индивида, който желаете да бъде притеглен към Вас. Започнете с другия човек, нарисувайте контури на тялото му колкото можете, като не е значимо какъв брой добър художник сте, а е значимо какъв брой мощно и ясно пресъздавате облика му до момента в който го рисувате. Направете някой елементи, които най-силно ви впечатляват в него очите, устните, косата, ръцете или каквото Вие прецените. Нарисувайте и личната си фигура, като отново извършите някой елементи, които смятате за присъщи за Вашия облик.

Готово - фигурите са нарисувани! Не е належащо да пишете имена или букви, само че в случай че това ви кара по-ясно да свържете облиците с съответните хора може и това да извършите.

Сега нарисувайте две стрелки с противоположни направления една под друга сред двете фигури. Първата стрелка би трябвало да потегля от Вашата фигура и да сочи към фигурата на избраника, а втората стрелка да е в противоположната посока. Между двете стрелки се образува поленце, като ред от тетрадка с необятни редове. Там напишете това възприятие, което желаете да се породи сред вас - обич, любов, пристрастеност, привличане и така нататък Имате право единствено на едно. Можете да напишете доста в опит да излъжете магията или, с цел да се подсигурите, че най-малко едно ще стане действителност, само че по този начин единствено ще предизвикате да получите от всичко незначително малко и нито едно приключено и цялостно като цяло.

Това бе изработката на магията за обич. Митичното страшилище е призовано! Но това не е края. Трябва всеки ден, до сбъдване на желанието да вадите листа и да гледате облиците, колкото по-ясно си представяте мечтаното възприятие и взаимоотношения сред вас, толкоз повече ускорявате приближаването на осъществяването.

Както множеството вълшебства, по този начин и магията за обич обича да слага тествания. До месец откакто нарисувате фигурите на листа в живота Ви ще се случи по този начин, че ще би трябвало да извършите значим за Вас избор. Ще би трябвало непринудено да се лишите от нещо, което харесвате или обичате. Това е тестване на Вашата решителност и блян към любимия/любимата. Ако не съумеете да извършите жертвата, която се желае от Вас шанса да се извърши желанието Ви понижава фрапантно, само че въпреки всичко към момента има късмет да се сбъдне.

Ако обаче стане по този начин, че индивида, към който сте насочили тази магия за обич бъде притеглен към Вас и стартира да изпитва дълбоки и откровени усеща, а вие го отхвърлите или нараните единствено, с цел да си поиграете с него сме длъжни да Ви предупредим, че Ви чака съществено и неприятно наказване. Магия за обич не се прави за възмездие или други низки подбуди./struma.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР