Сега е мой ред да говоря, ето я моята гледна

...
Сега е мой ред да говоря, ето я моята гледна
Коментари Харесай

Сега е мой ред да говоря, ето я моята гледна точка за Дебора, обяви Георги

Сега е мой ред да приказвам, ето я моята позиция за Дебора, разгласи Георги Кадър ФБ и Нова тв: Сега е мой ред, ето я моята позиция за Дебора, разгласи Георги  Случаят в Стара Загора с макетния нож и Дебора Михайлова е тема номер 1 в България в последната седмица. 
За първи път Георги Георгиев от Стара Загора, проговори пред медиите за случилото се. 
Това стана на път към залата, където се гледа мярката му.  От самото начало той напълно отхвърля да е заплетен. Сега пред репортерите на Нова тв разгласи, че никога не е заплашвал Дебора Михайлова.  Заваляха отзиви: 
„ Нали има телефони и публични мрежи, ако има доказателства, това се открива. “ 
„ Срещу ръжен не се рита! Паметта на смарт телефоните не е като на татиуираната буца – няма мърдане! “ 
„ Много е нахилен, занимателно му е. Дано получи справедлива присъда! “ 
„ Не бил тай,а кой -някой извънземен.Като видя дебелия край започва да плаче като госпожица. “ Тя твърди, че го е разпознала по парфюма и брадата, макар да е бил маскиран.  „ Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата поддръжка ще остане постоянно в сърцето ми! 
Благодаря ви! “, заяви преди няколко дни Дебора. 
Тя получи невероятна поддръжка от хората в мненията и по улиците на България. 
Ето мненията:  Деби ти си боец! След всичко претърпяно ще бъдеш още по-силна и красива! Животът е пред теб, ще сбъднеш всичките си мечти!  На това се споделя мощно момиче! Прекрасна си не се предавай и гледай само напред  
Гледам мненията и ви се чудяВсеки втори написа, че момичето щяло да не помни за страданието си.Хора на чужд гръб и 100 тояги са малко!Всеки може да си приказва и след ден, два хората да не помнят, единствено че само тя си знае какво и е и дали ще го не помни “
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР