Сега е моментът да извадим от гардероба любимите си топове,

...
Сега е моментът да извадим от гардероба любимите си топове,
Коментари Харесай

10 блузи, с които да освежите летния си стайлинг

Сега е моментът да извадим от дрешника обичаните си топове, тишърти и сантиментални блузи, с които да създадем август по-вълнуващ и грациозен. По-малко облекла носим в този момент, само че пък са от тези, с които елементарно можем да разнообразяваме летния си стайлинг. А откакто ви кои са панталоните, с които прекосяваме по-стилно през горещите дни, пристигна ред и на връхните елементи, с които да ги комбинираме.

Безспорната класика е белият потник, който можем да носим с необятен дълъг панталон през работната седмица и с мини или миди пола през уикенда. Харесваме и късите модели с връзки, които обгръщат тялото, които пък са подобаващи за летните празненства под звездите.
              

Може ли един пъстър копринен шал да се трансформира в топ? Да, може! Видяхме го измежду фешънистите по време на Седмицата на висшата мода в Париж предишния месец. Въпреки че си го представяме повече за лятната ни почивка, се оказва, че в композиция с грациозен панталон и обувки на ток, може да се впише в тоалета ни и за градски разходки.
               

Летните блузи с буфан ръкави също се завърнаха измежду трендовете, с цел да прибавят сантиментални нотки към обичания ни август. Носим ги по време на пикник с приятелки или на някое градинско празненство. Разбира се, белите и цветни за тоталния must have този сезон и обожаваме да ги носим на плажа в комбиниране с банския си. И открихме съвършените шопинг находки на, в случай че още нямате такава.
               

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР