Седмият брой на специалното издание на Жената е“ бе представен

...
Седмият брой на специалното издание на Жената е“ бе представен
Коментари Харесай

„Жената е“ представи успешните бизнес дами у нас в пет значими роли

Седмият брой на специфичното издание на „ Жената е “ бе показан на коктейл в уютната атмосфера на изложба „ Сан Стефано “. Тази година редакторският екип на списание „ Мениджър “ показа сполучливите дами в българския бизнес през пет значими функции – Изобретател, Изследовател, Иноватор, Инвеститор и Инициатор.

Венцислав Савов, редактор „ Специални планове “, откри събитието, давайки думата на Александра Мирчева, ръководител на Съвета на шефовете на „ ВМ Финанс Груп “ и издател на списание „ Мениджър “. Тя напомни, че „ Жената е “ е първото особено издание на пазара в България, което стартира да споделя положителните истории на дамите в бизнеса, откакто дълго време това е правено като постоянна публицистична графа в постоянния брой на списанието. Тя насочи одобрение към гостите – участници от тазгодишното и минали издания, наблягайки насладата си да види толкоз смели дами.

Кратката стратегия продължи с Катя Антонова, публицист и притежател на издателството за детски книги „ Рибка “. Тя описа за своите сложни, само че сполучливи бизнес инициативи, довели до основаването на едно от най-утвърдените издателства за модерни детски книги у нас.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР