Седмици преди изборите, : Той знае, че е в отчаяно

...
Седмици преди изборите, : Той знае, че е в отчаяно
Коментари Харесай

Психологът Мери Тръмп: Чичо ми е нестабилен, трябва да бъде отстранен

Седмици преди изборите,: " Той знае, че е в обезверено състояние , тъй че ще изгори всичко , ще засее повече безпорядък и разделяне ... и в случай че падне, ще повлече всички със себе си ", представена от " Гардиън ".

" Притеснявам се какво ще направи Доналд ", разяснява тя след успеха на Джо Байдън и оставащите президентски дни на чичо й. към момента я шокира . " Това, което първо ме порази е какъв брой унизително беше. Това опозоряване. Неудобството от него. Неудобството, кой е Доналд и по какъв начин си играе в залите на Конгреса . " Тя вижда " - и все пак посланието на Тръмп към тях е какъв брой са обичани.

" Това бяха последните четири години в действително време, дестилирани до самата си същина, доказващи какъв брой доста най-лошите хора измежду нас са толкоз подпомагани и окуражавани . По-късно ми направи усещане, че идващите хора, стоящи на опашката за президентския пост, бяха в същата зала и какъв брой неизмеримо рисково бе всичко това. "

Проблемите би трябвало да се вземат решение в този момент, " не е време за обсъждане. Време е да се работи бързо . " Тя има вяра, че би трябвало , само че не мисли, че това ще в Майк Пенс, " тъй като той е най-големият страхливец на планетата ".

тази седмица, не го вършат, тъй като " им пука за случилото се в сряда ", а тъй като се пробват да избегнат политически последици .
 Бивш държавен секретар на Съединени американски щати се отхвърли от Републиканската партия поради Тръмп
Бивш държавен секретар на Съединени американски щати се отхвърли от Републиканската партия поради Тръмп

Колин Пауъл " сега не е член на нищо "

Какво завещание ще остави това за републиканците ? " Ако не гласоподават против него, те ще са с това злополучие вечно. Ще ги изгори . "

Администрацията на Байдън също би трябвало да работи бързо след встъпването в служба или и тя " ще бъде опетнена ", освен от събитията от предходната седмица. Трябва да стартират бързи следствия на нарушаванията на правата на индивида на мексиканската граница да вземем за пример и дали безредиците от предходната седмица са координирани и планувани.

" Всеки човек, който нахлу ... безнаказано, високомерно и с пренебрежение в Капитолия, би трябвало да бъде задържан, упрекнат, наказан и да получи съществени присъди. Те оскверниха основите на нашата народна власт. "

Нестабилността на чичо й сега остава най-належащият въпрос . " Не забравяйте: това е индивидът, който се опита да обезсили бюлетините по пощата в средата на пандемия. Това е индивидът, който принуди с оставки високопоставени офицери в Пентагона, замествайки ги с раболепни послушковци. Ето за какво в продължение на шест часа в сряда Пентагонът блокира Националната армия да не сдържа анархистите. Системата ни се провали съществено, тъй като на този човек му бе разрешено да демонтира всяка институция, на която страната разчита. "

Чичо й не има вяра, че е спечелил законно , твърди тя, " в никакъв случай през живота си не е имал законна победа . Всичко, което има значение, е да завоюва победа ", без значение по какъв начин.

Имайки това поради, не трябва да го подценяваме . " След по-малко от две седмици той няма да има Овален кабинет, който да го пази от каузи, банкрути и наказателни обвинявания. Не знам какво ще прави, само че би трябвало да разберем, че е кадърен да направи всичко. И часовникът тиктака. "
 Байдън: Тръмп не е над законите
Байдън: Тръмп не е над законите

След последните събития в САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР