Седмици без телевизионна услуга, неработещи офиси, липса на информация от

...
Седмици без телевизионна услуга, неработещи офиси, липса на информация от
Коментари Харесай

Клиенти на „Булсатком” седмици без ТВ – редят се на опашки, служителите вдигат рамене

Седмици без телевизионна услуга, неработещи офиси, липса на информация от чиновниците и „ напразни ” обещания за клиентите. Това са единствено част от нещата за които консуматори на Булсатком алармираха медията ни.
Прочетете още
Вече повече от месец не престават проблемите с малкия екран, а някои клиенти със седмици са без достъп до услуги. Свързването с оператор е съвсем невероятно, а опашките пред офисите в Пловдив са по-големи, в сравнение с за банани при социализма. Служителите са некомпетентни и не дават информация за какво и по кое време ще има телевизия. Има единствено обещания, само че без период.

„ Офисите на Булсатком под тепетата отварят в 9:00 часа и пробвах да отида на „ Пещерско шосе ”, само че се оказа, че не работи. От там минах през „ Васил Априлов ”- и той към този момент не съществува ”, споделя клиент на компанията пред кореспондент на TrafficNews.

„ Оказа се, че идващият непосредствен е в Кючука и отидох там. Имаше 30 индивида опашка, малко преди 10 часа сутринта. Предимно пенсионери, всеки с приемника си под мишница и почтително чака да му пристигна реда ”, добавя пловдивчанинът.

„ След изгубени няколко часа от деня, и наред дочакване на реда, некомпетентна служителка изяснява, че знаят за казуса, само че не дава информация по кое време ще бъде оправен. Оставяш си остарелия правоприемник и чакаш да ти се обадят, с цел да се редиш още веднъж на опашка, с цел да получиш нов ”, споделя още мъжът.

На въпрос по какъв начин ще бъдат обезщетени за неналичието на телевизия, служителката вдигала плещи и казвала „ не знам ”.

„ Аз персонално употребявам услугите без контракт и съм предплатил шест месеца напред, а на процедура до момента в който получа нов правоприемник ще стане месец, без да съм употребил услугите им. След като върнах остарялото устройство и получих СМС, че мога да употребявам гратис мобилното приложение на всяко устройство. Това е меко казано несериозно, поради че потребителите употребяващи приемници всеобщо са възрастни хора. Едва ли имат у дома преносим компютър и интернет и знанията,  да се оправят с тази техника, с цел да получат достъп до елементарна телевизия ”, описа още мъжът.



Справка в уеб страницата на „ Булсатком ” и каналите в обществени мрежи демонстрира, че казусът визира клиенти в цялата страна.

„ Уважаеми клиенти,

Поради механически проблеми с ТВ услугите на Булсатком, Булсатком дава свободен достъп до приложението за онлайн телевизия.

С мобилното приложение на Булсатком - BULSATCOM TV имате опция да гледате всички ТВ канали.  Напълно гратис. На всевъзможни устройства.

Достъпът до мобилното приложение е вероятен единствено през мрежите на А1 и Виваком. В момента имаме съгласуваност единствено с тях. Работим по възобновяване на връзката с ъплинк станцията. Очакваме в границите на близкия час да възстановим по-голямата част от сателитната телевизия ”, се споделя в публична позиция във Facebook.

Припомняме, че сагата с малкия екран на „ Булсатком ” надалеч не е от през днешния ден и преди месец от компанията излязоха с публично известие до медиите и клиентите си. Към сегашния миг очевидно развиване по проблема няма и обещанията към хората е твърдо верояно да се окажат напразни.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР