Седмицата започва, както винаги досега. На терен, обичайният преглед на

...
Седмицата започва, както винаги досега. На терен, обичайният преглед на
Коментари Харесай

4 млн. за строежи в община Стамболийски

Седмицата стартира, както постоянно до момента. На терен, нормалният обзор на обектите, които се строят, тъй като, както обичам да споделям, да си кмет на община не е административен акт! Да спечелиш напук не е като да управляваш напук!

Това споделя тази заран в обществената мрежа кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, който през уикенда загуби татко си, само че все пак през днешния ден е още веднъж със листата от отговорности пред хората на общината.

И, в случай че имаш дързостта да си първи, даже и в една междинна община, би трябвало да знаеш, че най-ценният капитал са хората, споделя Георги Мараджиев. А хората питат: Ще се довършат ли всички стартирани обекти? Ще има ли средства?

Да! Да! Да! Всички обекти са финансирани и парите са в сметката на общината. И физкултурният салон, и читалището, и централният пощад, и лятното кино, и учебното заведение в Ново село.

Близо 4 000 000 лв..

Въпреки компликациите, тези обекти ще бъдат приключени, колкото и някои да мечтаят това да не се случи. И още доста нови обекти предстоят. И в общинския център, и по обитаемоте места.

Знам посоката и я последвам към този момент повече от шест години, споделя Мараджиев. Много хора преследват щастието! Аз имах и двете благоприятни условия.

Първо го преследвах, настигнах го, улових го, само че няма по-голямо наслаждение от това да го сътворявам! Ще продължа с работата си да сътворявам благополучие за хората и през идващия си мандат. И дано бъдем доста повече тези, които сътворяваме благополучие! – споделя кметът на Община Стамболийски.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР