Седмицата на модата в Париж приключи вчера, 1 октомври, но

...
Седмицата на модата в Париж приключи вчера, 1 октомври, но
Коментари Харесай

С кого се саморазправя Джиджи Хадид

Седмицата на модата в Париж завърши през вчерашния ден, 1 октомври, само че мненията за случилото се по време на нея не престават.

В рамките на стилния конгрес на подиума видяхме редица супермодели, измежду които и Джиджи Хадид . Тя взе присъединяване в няколко ревюта, само че това на Chanel сигурно ще се помни още дълго.

Малко преди края на дефилето, от публиката при моделите се качи комедиантката Мари Бенониел .

Someone stormed the runway finale and joined the models @CHANEL watch! #pfw pic.twitter.com/Wp4L3yEccP
— @Booth (@Booth) October 1, 2019
Дамата бе облечена от глава до пети тъкмо като момиче на Chanel, а след непредвиденото си озоваване на подиума стартира да дефилира дружно с останалите модели.

Omg a woman literally just CRASHED the Chanel finale and @gigihadid just bounced her off stage, what an iconic moment pic.twitter.com/Rsk3dJkwKJ
— Tyler McCall (@eiffeltyler) October 1, 2019
Първоначално никой не реагира на протичащото се и хубавиците продължиха само че сюжет. Но Джиджи Хадид взе обстановката в свои ръце и с елегантни, само че настоятелни придвижвания накара Бенониел да слезе от подиума.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от LUXGALLERY (@luxgallery.it) на Окт 2, 2019 в 2:54 PDT

Леденото изражение на супермодела незабавно съумя да убеди комедиантката, че няма да й мине номерът и няма да успее да направи шоу в своя изгода на гърба на Chanel и останалите девойки на подиума.
 Джиджи Хадид, Тайлър Камерън и той ли е новото гадже на модела
Намери ли Джиджи Хадид новата си обич

Хората приказват

И някак сме сигурни, че и преди на по-голямата сестра Хадид й се е налагало да въдворява ред . Няма спор, че добре й се получава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР