Седмицата на модата в Ню Йорк е в разгара си

...
Седмицата на модата в Ню Йорк е в разгара си
Коментари Харесай

Необичайният тоалет на Ирина Шейк за Седмицата на модата в Ню Йорк

Седмицата на модата в Ню Йорк е в разгара си и звезди, фешън инфлуенсъри и елементарни фенове на трендовете се надпреварват да демонстрират провокативни визии. Сред тях е Ирина Шейк.

Като модел на нея са й разрешени всевъзможни фешън волности. Някои обаче будят съмнение и провокират нееднозначни реакции. Сред тях и скорошният й тоалет от събитие на Lacoste в Ню Йорк.



37-годишният модел носи обемен блейзър в бяло на марката, къса тенис пола и обувки на висок ток, комбинирани с къси бели чорапи. От Vogue разясняват, че сходна визия би била утвърдена от креативния шеф на Prada Миучиа Прада, която съща основава такива комбинации.

Признаваме, че ние сме на ръба на утвърждението. Но когато сме на Седмицата на модата в Ню Йорк очевидно всичко е разрешено. Шейк пък употребява наличието си в града, с цел да се види за следващ път с мъжа до нея през последните месеци - Том Брейди.



Двамата бяха видяни да влизат в постройката, където се намира апартаментът на Брейди в града в понеделник вечер, 11 септември, оповестява Marca.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР