Седмицата на дамската мода есен-зима в Милано започна в сряда

...
Седмицата на дамската мода есен-зима в Милано започна в сряда
Коментари Харесай

Дефиле на Гучи откри Седмицата на модата в Милано

Седмицата на дамската мода есен-зима в Милано стартира в сряда с дефилета на "Гучи ", "Джил Зандер ", "No 21 ", "Монклер ".

Само ден след гибелта на иконата на миланските сцени Карл Лагерфелд, шоуто продължи.След като изневери на ломбардската столица, като показа сбирката си в Париж предишния септември, "Гучи " се завърна в миланския си бастион. Дизайнерът на марката Алесандро Микеле предложи смесена дамска и мъжка сбирка, в която преобладаваха костюмите - с необятни плещи, незавършени краища и по-доминантен контур.

Темата на сбирката е маската - "облеклото е нашата маска, която и разкрива, и скрива " - изясни Алесандро Микеле.

Микеле е работил за "Фенди " като млад дизайнер под управлението на Карл Лагерфелд. Ден след гибелта му той си напомни за мъжа с дух на Питър Пан.

"Обичах го доста. Много скърбя за загубата и още не съм осъзнал изцяло обстоятелството, че към този момент го няма "- сподели дизайнерът, представен от Българска телеграфна агенция.

Микеле предложи също блузи с принтове и дантелени детайли, лъскави къси рокли, пъстри пуловери и бродирани вълнени жакети. Имаше и напълно червени тоалети.

Алесандро дел Акуа се въодушеви за сексапилната си сбирка за "No 21 " от кино лентата "Жажда за ликвидиране " на Брайън де Палма. Отпред тоалетите му изглеждаха стегнати и семпли, само че на гърба циповете зееха и се виждаше бельото на манекенките.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР