Седмица след падналия сняг в края на ноември (съвсем очаквано

...
Седмица след падналия сняг в края на ноември (съвсем очаквано
Коментари Харесай

Цяла седмица Терзиев и компания не си мръднаха пръста, за да се почистят изпочупените клони в столицата

Седмица след падналия сняг в края на ноември (съвсем предстоящо за това време на годината), който блокира България и бе разгласен за " злополучие ", столицата, която към този момент се ръководи от " Промяната " и " Спаси София " продължава да е стряскащо непочистена.
 
 Централните столични улици не престават да са осеяни с изпочупени клони Централните столични улици не престават да са осеяни с изпочупени клони Източник: Фейсбук
Да, снегът се стопи поради повишаващите се температури, само че общинарите и кметът Васил Терзиев не престават да бездействат във връзка с премахването на големите камари от счупени клони, счупени от тежестта на мокрия сняг. Те не престават да затрудняват напредването на жителите по тротоарите.
 
 Непочистени клони по софийските улици Непочистени клони по софийските улици Източник: Фейсбук
Единственото, което е сторено - дърветата са отместени от пътната настилка, с цел да не пречат на придвижването на колите. Но това основава рискове за пътни произшествия, тъй като пешеходците слизат на платното, с цел да заобиколят клоните, стоварени върху тротоарите.
 
" Това съставляват площадите и улиците на София след снежната стихия връхлетяла, страната предишният петък против събота. Нормално ли е, толкоз дни да няма кой да събере тези изпочупени клони и листа и къде е ролята на Столична община сега? Свикнахме ли да поносим безхаберие и надменност?! ", питат гневни жители.
 
 Непочистени клони по софийските улици Непочистени клони по софийските улици Източник: Фейсбук
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР