„Седмица на акулите, най-дълго излъчваното и очаквано лятно телевизионно събитие

...
„Седмица на акулите, най-дълго излъчваното и очаквано лятно телевизионно събитие
Коментари Харесай

„Седмица на акулите“ се завръща с изцяло нова, изпълнена с акули програма от 24 юли по Discovery Channel

„ Седмица на акулите ", най-дълго предаваното и предстоящо лятно телевизионно събитие се завръща по Discovery Channel в понеделник, 24 юли, и ще продължи до неделя, 30 юли. Като част от програмата, най-награждаваният олимпиец на всички времена Майкъл Фелпс ще се гмурне в най-интересното съревнование в границите на кариерата си и ще научи всичко за акулите в Лабораторията за акули Бимини. Крис Нот също се включва в „ Седмица на акулите ". Отпразнувайки своята 29та годишнина, „ Седмица на акулите " показва напълно нови, разтърсващи истории с акули, включващи новаторска изследователска технология, с цел да разкрие пред фена очароващи елементи по отношение на някои от най-уникалните типове акули по света. Най-накрая, за първа година в историята на поредицата, „ Седмица на акулите " ще се синхронизира по целия свят и ще се излъчи в една и съща седмица по Discovery Channel в над 220 страни и територии.

Фантастичната стратегия на „ Седмица на акулите " 2017 съдържа:

ФЕЛПС В УЧИЛИЩЕ ЗА АКУЛИ - 24 юли, понеделник, от 23:00 ч.

Майкъл Фелпс се съюзява с Док Грубър и Тристан Гътридж от Лабораторията за акули „ Бимини ", с цел да научи всичко за акулите. Те ще прогонят митовете и присъщите неправилни схващания, ще го научат по какъв начин безвредно да се гмурка с акули - в това число по какъв начин да резервира успокоение в рискова непосредственост до акула чук. Майкъл Фелпс ще се приближи рисково близо и до огромна бяла акула.

АКУЛИ СРЕЩУ КРОКОДИЛИ - 25 юли, вторник, от 23:00 ч.

Доктор Марк Мийкън и природозащитникът Пол де Гелдър се насочат на експедиция до едно от най-населените с акули места на Земята - отдалечена пустота наречена полуостров Кобург, намиращ се в северната част на Австралия. Мийкън е там, с цел да преброи акулите и типовете, като част от плана Vulcan`s Global FinPrint - а Пол де Гелдър отива, тъй като е схванал, че акулите и крокодилите се бият за морските костенурки там. Какво се случва, когато 5-метрови крокодили се устроят във води цялостни с акули? Точно това ще схванат те!

АКУЛИТЕ И ГРАДА: ЛОС АНДЖЕЛИС - 26 юли, сряда, от 23:00 ч.

Броят на огромните бели акули по бреговата линия на Лос Анджелис нараства и наподобява са на лов отвън сезона. Доктор Крис Лоу, шеф на Лабораторията за акули CSULB, желае да знае за какво. Неговото следствие го води до острова Гуадалупе, Мексико, където намира отговора.

РАЗОБЛИЧАВАНЕТО НА ГОЛЕМИЯ БЯЛ СЕРИЕН УБИЕЦ - 27 юли, четвъртък, от 23:00 ч.

На всеки две години, през октомври - през 2008, 2010, 2012 и 2014 година - на плаж на брега на централна Калифорния се случват на офанзиви от огромни бели акули. Дали това е една и съща акула, която се връща още веднъж и още веднъж? И дали офанзивите ще продължат и през октомври 2016 година? Доктор Майкъл Домеър има вяра, че офанзивите на „ Сърф Бийч " може да са освен това от просто трагично съвпадане. С помощта на специалистите по акули Ралф Колиър и Кал Лутеран, сателитни маркировки и ДНК технология, той желае да хване килъра един път и вечно.

Чукоглави акули: Убийствен вкус - 28 юли, петък, от 23:00 ч.

Ранен ноември, големи акули чук идват в Бимини, Бахамите. Но за какво? Водещият експерт по акулите Тристан Гутрид маркира и наблюдава тези нормално самотни акули, с цел да разбере. Изглежда доста от тях са бременни женски, както демонстрира ултразвук на женска акула чук. Гутрид има вяра, че те прекарват зимите в Бимини, с цел да изхранват дребните в коремите си, и по-късно се местят по брега на Флорида, с цел да ловят мигриращи риби - а доказателството е неоспоримо.

Големите бели акули от Мадагаскар - 29 юли, събота, от 23:00 ч.

Знае се, че Мадагаскар НЕ е локация за огромни бели акули. Според светилището на акули тук, огромните бели и тигровите акули са изчезнали от водите на Мадагаскар. Тогава за какво огромна бяла акула, маркирана в Южна Африка, е пропътувала 2500 километра по африканското крайбрежие до Мадагаскар? Крейг О‘Конъл и екипът му отиват на странствуване до безлюдния остров, с цел да проучат и ревизират дали Мадагаскар е идващото котило на огромни бели акули.

ФЕЛПС СРЕЩУ АКУЛАТА - 30 юли, неделя, от 23:00 ч.

Те са едни от най-бързите и способни хищници на планетата: Акулите. Той е най-великият плувец на земята: Майкъл Фелпс. 39 международни върха. 23 олимпийски злата. Но му остава още едно съревнование за печелене. Това предизвикателство е толкоз огромно, че до момента никой не го е опитвал. Най-награждаваният спортист на света провокира най-ефикасния див звяр на океана: Фелпс против акулата - надпреварата е реалност!

В допълнение към всички невероятни излъчвания, които „ Седмица на акулите " ще предложи, Discovery няма да пренебрегне нито един почитател на акулите, доставяйки преживяването „ Седмица на акулите " до почитателите по нови и новаторски способи посредством цифровата платформа и обществените мрежи, партньорство с неправителствени организации, просветителни стратегии и доста други. „ Седмица на акулите " от дълго време е нашумяло и празнувано лятно събитие, трансформирайки онлайн и обществените мрежи в смайваща премия за феновете.

Преди и по време на „ Седмица на акулите ", Discovery Channel ще разгласява вести, научни открития и всичко, което ви интересува по отношение на акулите. Феновете, които наблюдават „ Седмица на акулите " във Фейсбук, Instagram и Twitter ще получават всеки ден от лятото видеа с невероятни обстоятелства за акулите и смайващи фрагменти.

Sharkopedia.com продължава да бъде най-хубавия уебсайт за сходна информация. Заедно с океана от обстоятелства за акулите, Sharkopedia продължава да пораства и тази година, с още повече спиращи дъха фотоси, видеа, изявленията с специалисти и действителни прекарвания.

Discovery Channel подканя всички почитателите да споделят техните пристрастеност и знания за акулите онлайн - в това число проблемите, с които се сблъскват морските жители през програмата на Shark Finbassadors. През „ Седмица на акулите ", програмата на Shark Finbassadors ще включва най-изявените учени, режисьори и покровители, които ще се свържат с почитателите посредством видео Q&A онлайн и ще завладяват профила на Седмица на акулите в Instagram, с цел да показват работата си в сферата.

Тази година почитателите на „ Седмица на акулите " ще се гмурнат в света на виртуалната действителност до момента в който известния кинематограф Анди Касагранде снима акулите чук на Кокосовите острови на 360 градусова картина и през това време се пресъздава емблематичната сцена от тазгодишното издание на „ Седмица на акулите " дружно с 3D/VR рисуващото приложение - Гугъл Tilt Brush.

Oceana and Discovery събират екипите си, с цел да избавят акули. От работенето с други огромни марки до събирането на пари за напъните за опазване на акули на Oceana, активирането на пътувания за маркиране на акули и основаването на наличие за образование на почитателите по отношение на смисъла на акулите в нашата екосистема.

Почти всички от съдружниците на Discovery се включват в подготовката към „ Седмица на акулите " със модерни прожекции, спомагателни фрагменти и завършения с акули, обществени и цифрови промотирания и robust On Demand slate. Детайлите включват предпремиерни прожекции, фамилни събития и спотове, излъчени по всички канали на национално равнище.

„ Седмица на акулите " ще бъде подкрепена от отдела Discovery Education, водачът в стандартизацията на цифровото наличие и професионалното развиване на К-12 класни стаи, употребявани от 4.5 милиона преподаватели и 50 милиона възпитаници. Discovery Education ще ангажира студенти във значими за биологичното развиване тематики, запазването на океаните и акулите посредством консолидираното на споделените видеа от „ Седмица на акулите ", Discovery Education Streaming Plus и Discovery Education Science Techbook и ще добави тези видеа с разнородни действия в класните стаи, уроци, наличия с виртуална действителност и потапяне във виртуални прекарвания.

„ Седмица на акулите " продължава да господства в лятната телевизия. Миналата година програмата доближава до 36,3 милиона фенове и се класира преди всичко по гледаемост измежду мъжете сред 18-49 години и дамите сред 18-34 години. През „ Седмица на акулите " 2016, Discovery е стратегия номер 1 в праймтайма съгласно мъжете и дамите сред 25 и 54 години. Shark After Dark, вечерното токшоу на „ Седмица на акулите ", продуцирано от режисьора Илай Рот, беше класирано още веднъж преди всичко измежду възрастните (25-54), мъжете (18-49) и дамите (18-34).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР