Седми ден продължава издирването на 16-годишното момче, блъснало с автомобил

...
Седми ден продължава издирването на 16-годишното момче, блъснало с автомобил
Коментари Харесай

Без следа: Още издирват младежа, блъснал туристи край Триград

Седми ден продължава издирването на 16-годишното момче, блъснало с автомобил пешеходци в региона на Триград. В издирването му вземат участие полицейски и горски чиновници, както и хора, които познават младежа.
 
Той бе разгласен за общодържавно търсене, откакто на 8 юли блъсна пешеходци в региона на Триград и избяга. При случая пострадаха петима души, измежду които и 6-годишно дете.
 
Търсят в Гърция младежа, блъснал туристи в Триград

Седмица след случая полицията се закани да вземе ограничения против всеобщите нарушавания на разпоредбите за придвижване в дребните обитаеми места, отбелязва NOVA. " Да оставиш на 16-годишно момче автомобил на разположение в селото... В хода на работата откриваме, че той от години управлявал АТВ-та, кросови мотори и по тази причина всички се вършат, че не знаят, включвам и нашия чиновник ", споделя шефът на полицията в Смолян Николай Димов.
 
Проговори майката на младежа, който блъсна туристи и избяга

Вчера стана ясно, че хората от Триград се тормозят съществено за здравето на момчето, защото то е облечено леко, а температурите нощем в планината падат много и прогнозите за времето не са по никакъв начин удобни за оцеляване. 
 
Радев към момчето, блъснало туристи в Триград: Ти си значим, върни се! (ВИДЕО)

В петък вътрешният министър Валентин Радев насочи апел към младежа да се прибере. " Върни се при родителите си, тъй като ти си значим! И можеш да понесеш отговорността за грешката си ”, обърна се той към Кристиян.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР