Седеммесечният Мартин и баща му - на 31 години, са

...
Седеммесечният Мартин и баща му - на 31 години, са
Коментари Харесай

Семейството пътувало да кръсти бебето си в Троянския манастир. Не стигнаха ВИДЕО

Седеммесечният Мартин и татко му - на 31 години, са двамата от общо петимата починали при тежката злополука на основен път Плевен - Ловеч в региона на пътен кантон " Люляците " в събота.

Загиналите, които са били в лекия автомобил " Опел ", са пътували за кръщене в Троянския манастир, което е било планувано за 16:30 ч., споделиха за Българска телеграфна агенция от канцеларията на манастира. Поради това, че са закъснявали, от канцеларията са позвънили, с цел да схванат повода, и по този начин схващат за нещастието.

Седеммесечният Мартин е трябвало да одобри християнската религия. Бащата, който е карал, е умрял намясто дружно със сина си и 54-годишна жена. В автомобила е пътувала и майката на починалото бебе - 21-годишната Десислава, която е настанена в тежко положение в Плевенската болница.

Почернената фамилия е от село Милковица.

Възстановено е придвижването по път II-35 Плевен – Ловеч, при км 18, в региона с. Брестовец. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ". Движението беше краткотрайно лимитирано поради злополуката.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР