Седемкратният световен шампион Рони О`Съливан сензационно отпадна в четвъртфиналите на

...
Седемкратният световен шампион Рони О`Съливан сензационно отпадна в четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Белгиец елиминира О'Съливан в четвъртфиналите на световното първенство по снукър

Седемкратният международен първенец Рони О`Съливан сензационно отпадна в четвъртфиналите на международното състезание по снукър, откакто загуби от белгиеца Лука Бресел с 10-13.

Ракетата, който защитаваше купата си от предходната година, имаше солидна преднина от 10-6 преди финалната сесия, само че бе затрит от атакуващата игра на Бресел, който направи сесията на живота си.

О`Съливан способства за краха си, като направи доста пропуски и имаше под 80 % успеваемост на вкарванията, само че Бресел, който нямаше победа в " Крусибъл " преди началото на шампионата, бе непогрешим. По този метод О`Съливан ще би трябвало да изчака още най-малко година, с цел да усъвършенства върха на Стивън Хендри от седем международни трофеи. От своя страна Бресел към този момент е в полуфиналите, където ще срещне шотландеца Антъни Макгил или китаеца Си Дзянхуа.

По-рано през днешния ден място на полуфиналите си обезпечи и Марк Алън от Севрна Ирландия след победа над уелсеца Джак Джоунс с 13-10. Пистолета чака в идващия кръг един от двамата четирикратни международни първенци - Марк Селби или Джон Хигинс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР