Седем са начините да накарате тялото си да започне да

...
Седем са начините да накарате тялото си да започне да
Коментари Харесай

Ето как да отключим могъщите способности на тялото ни да се лекува само!

Седем са методите да накарате тялото си да стартира да се лекува единствено.

Ето кои са те:

1. Вие постоянно имате силата да излекувате себе си.

Във физическото тяло са заложени механизми за самолечение, то е снабдено със защитна система, която не пропуща вътрешни и външни патогени. В устройството на тялото е предвиден   развой за  самовъзстановяване  посредством основаване на нови кафези всекидневно. Ние можем да спрем този развой, единствено в случай че не имаме вяра в тази способност  и не даваме на организма, това, от което се нуждае: отмора, вярно хранене и натоварване.

2. Само вие можете да се самоизлекувате.

3. Първо  се лекува душата; след нея се лекуват  мозъка и тялото.

Душата, мозъка и тялото имат разнообразни потребности, и в случай че получават всичко, което им би трябвало, всички ще бъдат здрави. Но в случай че нещо  бъде подценено, се получава дисбаланс и заболяванията стартират да нападат всичко. Лечението  възвръща връзката между  душата, мозъка и тялото. И до момента в който медицината работи най-вече с тялото, божественото изкуство за лекуване ни припомня за нуждата да се стартира от душата, тъй като тя е – източникът на нашето битие, вдъхваща  живот в мозъка и тялото. Ако стартираме от тук, по-късно всичко останало ще бъде направено автоматизирано. А какви са потребностите на душата? Да се живее  в наслада и със смисъл, да се развиваме, да растем и да показваме своята  мотивация посредством мисли, думи и каузи.

4. Само Любовта лекува.

Енергията на любовта е изпълнена  с невероятна лечебна мощ. Изпращана от вас във  всяка част от тялото, където има болежка или нередовност, любовта изпълва  с  обновяваща мощ душата и мозъка. В мозъка става  пренасяне на вниманието от откриването на казуса към намиране на  решение, а  душата „ вижда “ болното място и го изпълва с безусловна обич. Това усещане  живее в сегашното, тъкмо там, където се случва  изцелението – не в предишното и не в бъдещето.

5. Прошката освобождава място в сърцето за любовта.

Когато сърцето ни е изпълнено със боязън, яд, горест или обезсърчение, в него няма място за топли усеща, без които е мъчно да сме  здрави. Любовта е обвързвана с душата, а  прошката – с ума; тя освобождава прочувствения заряд, който е напълнен с мъчителни мисли – тези, които провокират държание на жертва и ни накара да водим погрешен метод на  живот,  вместо естествен и пълностоен. Прошката отстранява задръжките  в енергийното тяло, с цел да може  съдържащата се в него информация да  се движи свободно и да обезпечава връзка с душата, мозъка и тялото, за  да се поддържа здравето. С помощта на правилни  трептения тя елиминира  нездравословните настройки, заседнали  в гръбначния дирек, отравящи  емоционалние заряди в органите, жлезите и мускулите. Тя задейства лечебния развой и укрепва имунната система, а  ние ставаме по-малко податливи на заболявания.

6. Изменения – това е единственият метод на деяние.

Еволюционното пътешестване – това е една от измененията, различен избор в живота няма. Това е нещо, което произхожда  от мисъл в  мисъл. Промените  трансформират мисленето ни и ни оказват помощ да се движим от предишното към сегашното и от сегашното към бъдещето.

Първата стъпка в трансформацията е  прошката,  идната е  обич. Когато ние прощаваме на себе си и на тези, които ни наскърбяват, ние усилваме пространството в  мозъка си за  нови хрумвания и разширяваме  сърцето си, тъй че да може да побере повече обич.

Когато сме заболели, нашата душа, разум и тяло искат  смяна. Те изпращат алармени сигнали, че нещо не е наред, че сред тях се е изгубило единството – и всичко това се отразява на нашето положение. Моделът на психодуховно излекуване препоръчано от душата, ни припомня, че в случай че са заболели нашите мисли, стартира да боледува  и тялото ни.

Единственият метод да ги излекуваме е да  променим своето мислене. „ Да живееш – значи да се променяш; да се променяш – това значи да израстваш; да израстваш – значи всякога до безконечност да създаваш себе си още веднъж „.

7. Съсредоточете се върху това, което желаете, а не върху това, което не желаете.

Изцелението се съгласува със  Закона на привличането: За каквото си мислиш, подобен ставаш. Какъвто ставаш, за това и  мислиш. Най-добрият метод да ревизирате дали вашите мисли са здрави е да  анализирате метода си на живот, връзките с другите хора и здравословното си  положение.

Ако това, което откриете като резултат, не е това, което желаете, би трябвало нещо да измененията. Има един общ за всички нас кусур, рано или късно атакуващ всеки в живота: ние започваме да привличаме това, което не желаеме, а не това, което желаеме. Единственият метод да  спрем този процес  – е да го променим.

инфо: bradva.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР