Седем години след X Factor, DARA е стабилно стъпила на

...
Седем години след X Factor, DARA е стабилно стъпила на
Коментари Харесай

Вече няма как“ за DARA и Любо Киров

Седем години след X Factor, DARA е устойчиво стъпила на музикална сцена и, сякаш, мърдане оттова няма. През годините певицата пусна доста различни самостоятелни и дуетни части - кое от кое по-добри и бързо превръщащи се в шлагери. Последното, което има капацитет да се трансформира в обичано на доста от почитателите ѝ, е не с кого да е, а с Любо Киров.

За първи път видяхме двамата дружно като треньори в " Гласът на България " и още тогава стана ясно, че устойчиво слагат основите на едно огромно другарство. И с цел да го потвърдят, през вчерашния ден ни показаха топлото видео към първия им общ музикален план - " Вече няма по какъв начин ".

Песента е част от албума " Целуни ме " на Любо Киров и определено беше въпрос на време да се появи и клип към нея. Музиката на  " Вече няма по какъв начин " е дело на екип, формиран от интернационалните експерти, с които Дара работи в рамките на креативен лагери у нас и в Стокхолм.

Що се отнася до текста, който, несъмнено, е дело на самия Любо Киров, той е за другарството, любовта, раздялата, болката и това, че понякога е мъчно да намерим път един към различен назад, " Аз ти споделих, ти не вярваш. Понякога се случва по този начин - ще падаш и ставаш, когато не разбираш любовта ", се обръща Любо към DARA, на което певицата отвръща: " Чух те, че приказваш, само че до мен едвам доближава твоя глас. Има болежка мощна в мен, непоносим е всеки ден. "
 Цветомир Горанов, DARA и многото й лица
DARA и многото й лица

Стилистът Цветомир Горанов за работата си с Дарина Йотова

Режисьор и сценарист на видеото е Джийсън Брад Люис, който разказва клипа, като чист, светъл и другарски. Точно подобен, какъвто го усещаме и ние, когато гледаме. 

За момента мненията за " Вече няма по какъв начин " са единствено позитивни, като доминира мнението, че музиката и клипът си пасват " като ръкавица " и по този начин ускоряват страстта, която стига до слушателите. За ден, откогато е пуснато, видеото към този момент над 83 хиляди гледания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР