Седем години след първото появяване под прожекторите на сцената на

...
Седем години след първото появяване под прожекторите на сцената на
Коментари Харесай

Леона Луис се завръща със сингъла Trouble

Седем години след първото появяване под прожекторите на сцената на X Factor и с общи продажби от близо 20 милиона сингли и албуми, Леона Луис се завръща с най-новото си парче Trouble. Песента е от идния й трети албум Glassheart и излезе предпремиерно във Англия в плейлистите на BBC Radio 1 и 2.

Trouble е прочувствена и въздействаща балада, написана от Емили Санди, Ноти Бой, Craze & Hoax, Фрейзър Ти Смит и самата Леона Луис. Продуцент на сингъла е Фрейзър Ти Смит.

" Trouble " е ария, отдадена на това по какъв начин любовта от нещо красиво може да се трансформира в нещо грозно, от съзидателна в деструктивна мощ, която те унищожава. Това е една доста откровена и чувствена балада, в която се отразяват моите горчиви мемоари и това я прави в действителност специфична за мен ”, споделя певицата.

Основната версия на сингъла е с присъединяване на американския рапър Чайлдиш Гамбино, за който Леона споделя: " Исках някой, който да бъде изобретателен, лиричен и остроумен и той отговори на всички тези изсквания. Чайлдиш Гамбино се вписа по съвършен метод в песента, за което го приветствам ".

Музикален продуцент на Glassheart е Фрейзър Ти Смит (Adele, Florence & The Machine, Plan B, Britney Spears).

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР