Седем души заподозрени в канибализъм се явиха днес в съда

...
Седем души заподозрени в канибализъм се явиха днес в съда
Коментари Харесай

Косите ви ще настръхнат щом прочетете какво са направили тези седем души

Седем души обвинени в канибализъм се явиха през днешния ден в съда в Южна Африка. Един от тях пожела да се признае за отговорен, което шокира страната, предадоха локалните медии.

Ядосани поданици се събраха пред съда в Есткурт, провинция Квазулу-Натал, защото казусът беше отсрочен за 12 октомври.

Миналия месец петима души бяха задържани в града и още двама били арестувани преди този момент. " Това е доста комплициран случай и се организират повече следствия ", съобщи говорителката на прокуратурата Наташа Рамкисън.

Всички арестувани са на към 30-годишна възраст. Те са упрекнати в ликвидиране, интрига за осъществяване на ликвидиране и владеене на човешки елементи.

Един от обвинените обяснил пред съда, че е обичаен врач. В уеб страницата на вестник " Таймс " оповестяват, че бранителят Тандека Хадебе е декларирал пред съда, че един от мъжете, който не е бил разпознат, има намерение да се признае за отговорен.

Обвиняемите се оплакват пред съда, че са били физически нападнати, до момента в който са били арестувани.

Първият обвинен бе задържан на 18 август, откакто самичък се предал на полицията, до момента в който носил торбичка с човешки крайник и ръка. Той обяснил на управляващите, че е " изтощен да яде човешка плът ".

Думите му провокирали полицията да претърси дома му. В къщата били открити още елементи от човешкото тяло. Всички обвинени са се отказали от правото си да подадат молба за освобождение от отговорност.

Протестиращите пред постройката на съда недоволстват и желаят правдивост. " Те би трябвало да гният в пандиза, нашите деца в този момент се опасяват да вървят на учебно заведение ", сподели пред медии един от протестиращите.

Южна Африка няма директен закон против канибализма, само че обезобразяването на мъртвец и държането на човешка тъкан е закононарушение в страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР