Седем души бяха убити при два по всяка вероятност свързани

...
Седем души бяха убити при два по всяка вероятност свързани
Коментари Харесай

Седем жертви на две нови стрелби в Калифорния

Седем души бяха убити при два по всяка възможност свързани между тях случая със пукотевица във плантация за гъби и транспортна компания в крайбрежния калифорнийски град Халф Мун Бей, на към 48 км от Сан Франциско, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Според представители на локалните управляващи четирима души са били убити във фермата, а още трима в транспортната компания в покрайнините на Халф Мун Бей.

Полицията е арестувала 67-годишния обвинен от азиатски генезис Чжао Чунли, който не е оказал опозиция при задържането.

Засега не е ясно дали двата случая са свързани, макар че съгласно управляващите обвиненият е работил за една от компаниите.

Шерифската работа на окръг Сан Матео, към който спада и Халф Мун Бей, написа в Туитър, че към момента не се знае нищо за претекстовете на причинителя, само че той е арестуван.

Полицията оповестява, че е задържала обвинения на паркинга на полицейския сектор в Халф Мун Бей, а в колата му е намерено оръжието на закононарушението.

Тази нова всеобща пукотевица става по-малко от 48 часа, откакто нападател също от азиатски генезис умъртви 11 души в зала за танци покрай Лос Анджелис.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР