Седем души бяха ранени в терористична атака в Тел Авив.

...
Седем души бяха ранени в терористична атака в Тел Авив.
Коментари Харесай

Атентат! Шофьор се вряза в минувачи, нападна и с нож - има ранени

Седем души бяха ранени в терористична офанзива в Тел Авив. Палестинец съзнателно ги блъснал с автомобил, след което опитал да нападне минувачи с нож. Нападателят бил убит от жител.

„ Ислямски джихад ” разгласи, че това е тяхна интервенция.

Трима от ранените са потърпевши тежко.

„ Извършителят е забил колата си измежду жителите в този гъсто обитаем квартал на Тел Авив. Ранил е седем души. Излязъл е от колата и почнал опити да наръга хората в близост. За наслада, наоколо е имало граждански, който е бил въоръжен и е съумял да обезврежда терориста ”, съобщи Дийн Елсдън, представител на полицията.

Атаката е възмездие за рейда на израелската войска в град Дженин на Западния бряг. Операцията там продължи и през днешния ден. Бяха убити 10 палестинци - младежи сред 16 и 23 години. Задържани са над 120 души, съобщи Българска телеграфна агенция.

Израел упорства, че е била разрушена активността на терористи. Организация на обединените нации алармира, че израелската войска е спряла филантропични служащи, които са желали да оказват помощ на цивилните в Дженин. Хиляди поданици на бежанския лагер в града бяха принудени да бягат от домовете си поради израелската интервенция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР