Седем български боксьори ще бранят родната чест на предстоящото Европейско

...
Седем български боксьори ще бранят родната чест на предстоящото Европейско
Коментари Харесай

Седем българи ще се бият на Европейското по бокс за младежи

Седем български боксьори ще бранят родната чест на идното Европейско състезание за младежи в Будва тази година, научихме от Българска национална телевизия.

„ Подготовката върви по проект. Бяхме планували присъединяване на шампионата да вземат осем боксьора, за жалост, в категория до 68 кг на един от последните спаринги Румен Руменов счупи палеца на дясната си ръка и няма да може да взе участие. По този метод тимът понижава с един човек. Участваме с един много умел и добре квалифициран състав. Няма боксьор от тези, които вземат участие на това състезание, който да не е взел участие на огромно състезание. Само един от тях не е печелил орден в другите възрасти. Момчетата са задоволително опитни и са наясно какво би трябвало да създадат, с цел да реализиран добър резултат и мисля, че са доста добре стимулирани ", разяснява старши-треньорът Борислав Бояджиев.

Радослав Росенов и Уилям Чолов отпътуват с тима, с цел да се опитат да отбрана купите си от предходните 4 шампионата на „ остарелия континент “, до момента в който Даниел Кирилов, Красимир Джуров, Георги Стоянов, Георги Стоев и Кирил Борисов ще преследват първи успех в шампионата.

Първенството е планувано да се състои сред 14-24 октомври в черногорския град.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР