Седанът от проекта за нова гама от автомобили за руския

...
Седанът от проекта за нова гама от автомобили за руския
Коментари Харесай

Путинмобилът мина краш тестове

Седанът от плана за нова гама от коли за съветския политически хайлайф "Кортеж " мина краш проби в лабораторията за пасивна сигурност на Централния научноизследователски авто институт на Русия (НАМИ). След тестванията в структурата на ЕМП-412300, както е фабричният показател на модела, са импортирани редица промени, оповестява "Авторевю ".



Тестовете са извършени в режим, който прилича оптимално процедурите на Euro NCAP, само че някои тествания са усложнени предумишлено. При симулацията на странично сблъскване в дирек, да вземем за пример, провалите са нанесени в зоната на задната врата вместо на предната. За да се ревизира надеждността на акумулаторния блок на хибридната силова установка пък в задницата на колата е ударена от преносима 1 300-килограмова платформа със скорост 50 км/ч.



При преден конфликт с 64 км/ч и 40-процентово препокриване прототипът е защитил надеждно пасажерите, само че някои заваръчни шевове са се скъсали. ЕМП-412300 е издържал с "отличен " фронталния удар със 100-процентово препокриване, при който роговете поемат силата поравно, и страничната колизия.



Здравината на уязвимата зона сред прага и задното колело е тествана с така наречен "стълбов " удар. Той е посочил недостатъци в структурата, които са наложили подсилване на подрамата, окачването, праговете и арките на покрива.



За сигурността на пасажерите в ЕМП-412300 ще се грижат девет еърбега - два начело, една за коленете на водача и шест странични. Системата е създадена от Takata, само че ще се създава в Уляновск.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР