се готви да закотви на резервната скамейка крилото Юсуф Демир

...
се готви да закотви на резервната скамейка крилото Юсуф Демир
Коментари Харесай

Сурово: Барселона закотвя 18-годишния Демир на пейката заради една конкретна причина

се готви да закотви на аварийна пейка крилото Юсуф Демир до месец февруари, с цел да е сигурен, че няма да задейства наложителната му уговорка за откупуване по време на зимния трансферен прозорец.

18-годишният футболист дойде на " Ноу Камп " чартърен от Рапид Букурещ, като договорът му е за периода на целия сезон 2021/22. В него е записано, че в случай че Демир изиграе най-малко 10 публични мача за каталунците, те ще са принудени да го закупят за 10 милиона евро!
* По-рано през днешния ден по отношение на бъдещето си!
Заради честите травми и цялостната некадърност на отбора да бележи голове, крилото бе употребявано по-често, в сравнение с бяха предварителните проекти на клуба. До този миг той се е появявал в шест мача от Ла Лига и три от Шампионската лига и точно поради това " Sky Germania " твърди, че Барселона ще вземе ограничения, с цел да не се постанова да надвишава така и така " нежния " си бюджет за нови попълнения.
Въпреки че показва положителни качества и загатна капацитета си, някогашният състезател на Рапид Виена към момента няма гол или асистенция с екипа на " блаугранас " във всичките 290 минути, в които е бил на терена!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР