СДВР ще осигури постове за контрол и регулиране на движението

...
СДВР ще осигури постове за контрол и регулиране на движението
Коментари Харесай

Преди мача България - Унгария: Променят организацията на движението около стадион Васил Левски

СДВР ще обезпечи постове за надзор и контролиране на придвижването в региона към Националния стадион " Васил Левски " за утрешния футболен мач сред България и Унгария.

Столичният инспекторат, взаимно с уредника на футболната среща, ще извърши инспекция за положението на обекта и зоната към стадиона преди и след провеждането на спортното събитие.

Това стана ясно след среща на кметът на София Васил Терзиев с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи – основен комисар Любомир Коларов по отношение на ограниченията за сигурност по време на мача и плануваните митинги към стадиона.

" Като кмет на София и като човек, който обича футбола, бих желал в София да се организират футболни срещи, на стадионите да има аудитория и в това време да бъдат обезпечени сигурността и реда в нашия град. Протестите са знак, че в последните години футболът в България не се развива на нужното равнище и има потребност от смяна " – сподели кметът на столицата, представен от пресцентъра на Столична община.

Във връзка с провеждането на футболната намира се вкарва и смяна в организацията на придвижване към Националния стадион.

От 08:00 часа до 22:00 часа на 16 ноември се не разрешава престоят и паркирането на паркинга на моста пред Националния стадион " Васил Левски ", както и на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " сред бул. " Драган Цанков " и ул. " Ген. Гурко " от страната на Националния стадион, на ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и ул. " Любен Каравелов ".

От 13:00 часа на 16.11.2023 година до привършване на футболната среща, единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи, ще се не разрешава влизането на пътни транспортни средства като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " (в сектора сред бул. " Драган Цанков " и пл. " Орлов мост " ), по ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Васил Левски ", по бул. " Драган Цанков " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Пейо К. Яворов ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР