СДВР излезе с официална информация по повод починалия днес британски

...
СДВР излезе с официална информация по повод починалия днес британски
Коментари Харесай

СДВР изнесе подробности за починалия в София англичанин

Столична дирекция на вътрешните работи излезе с публична информация във връзка умрелия през днешния ден английски жител. Предполага се, че той е дошъл в София, с цел да гледа евроквалификацията сред България и Англия, написа Sportal.bg.

" Полицаи от Столична дирекция на вътрешните работи обясняват обстоятелствата и събитията към случай, станал през днешния ден в столицата. Към 10 часа в полицията е получен сигнал за мъж в безпомощно положение в региона на улиците  „ Иван Вазов “ и „ Г.С. Раковски “. Намереният - 32-годишен мъж, непознат жител, е откаран от екип на Спешна помощ в болнично заведение за прегледи. Там внезапно почнал да се държи нападателно, буйствал и заплашвал. Предприети са дейности за превозването му към столично полицейско ръководство. По пътя мъжът е умрял.

Работата по изясняване на събитията към случилото се продължава под надзора на прокуратурата ", се споделя в публично изказване на Столична дирекция на вътрешните работи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР