СДВР даде специален брифинг, на който обяви, че дирекцията няма

...
СДВР даде специален брифинг, на който обяви, че дирекцията няма
Коментари Харесай

СДВР: Ние няма да носим отговорност за евентуални ексцесии на мача ЦСКА 1948 - ЦСКА

СДВР даде специфичен брифинг, на който разгласи, че дирекцията няма да носи отговорност по време на възможни ексцесии на дуела от Първа лига сред тимовете на ЦСКА 1948 и ЦСКА на стадион " Витоша " в Бистрица.

Срещата е тази неделя (12 март) от 16.45 часа, като от Българския футболен съюз (БФС) отхвърлиха да се съобразят с настояванията на полицията тя да се организира на друго оборудване, защото мачът бе избран като " високорисков ".

По време на днешният брифинг старши комисар Георги Алексиев, заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР), разкри, че това не е първият случай през този сезон, в който БФС избира да не се съобрази със мнение на полицията.

" Има най-малко още четири писма от началото на това футболно състезание за срещи, които са били рисков, само че все пак от БФС не са се съобразили с нашето мнение. Ние сме подготвени да реагираме (ако стадионът бъде променен), само че за момента няма сходни индикации ", разяснява Алексиев.

В изказването си старши комисар Алексиев насочи апел и към почитателите, които нямат билет за дуела да не идват в региона на стадиона и ги помоли за схващане.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР