СДС във Варна винаги била градивна и със съществен принос

...
СДС във Варна винаги била градивна и със съществен принос
Коментари Харесай

Желез Железов: СДС винаги е била със съществен принос за развитието на Варна

" Съюз на демократичните сили във Варна постоянно била градивна и със значителен принос за развиването на Варна. Затова -колкото повече Съюз на демократичните сили в Общинския съвет на Варна, толкоз по-добре! ", сподели Желез Железов, претендент за общински консултант от СДС-Варна и ръководител на общинската конструкция на Съюз на демократичните сили пред кореспондент на ДНЕС+.

- Защо решихте да се кандидатирате за общински консултант в листата на СДС-Варна?

- Да си общински консултант с изключение на чест, е дваж повече отговорност. Аз съм теоретичен да работя, мога доста да дам на Варна и съм подготвен да поема тази отговорност. Освен това, като член на Съюз на демократичните сили съм горделив да имам достойнството да пазя вижданията на Съюз на демократичните сили за развиването на Варна, района и страната.

- Какъв би бил Вашият принос за развиването на Варна? В кои области ще насочите напъните си?

- Вече съвсем двадесет години се занимавам с произвеждане и съм уверен, че индустрията, независимостта от нейния темперамент, е главен дирек в построяването на устойчива стопанска система. Варна е прелестен град за отмора, прелъстителен за туристи, освен с морските си курорти, само че туризмът е бранш, подчинен прекалено много от метеорологичните условия. Затова реализирането на процедура на концепцията за наша индустриална зона ще бъде главната ми цел като общински консултант.

Приоритет за всеки общински консултант би трябвало да бъде грижата за децата и младежите на града, а спортът, наред с образованието, е неизменима част от вярното развиване на идващите след нас. Варна е морски град и единствено с един басейн не може и не трябва. Плуването и плувните спортове в нашият град би трябвало да станат неизменима част от живота на децата ни, а и освен на тях.

- Какво отличава политиката на Съюз на демократичните сили от останалите партии в дясното политическо пространство?

- Съюз на демократичните сили е в основата на измененията в България. Независимо от моментното и положение, ние постоянно сме отстоявали и налагали демократичните и християнските полезности. Съюз на демократичните сили е праволинейна в своята политика. Изграждането на устойчива стопанска система, отстояването на обичайните фамилни и християнски полезности постоянно са били наши съществени цели. Основавайки се на това, Съюз на демократичните сили във Варна постоянно била градивна и със значителен принос за развиването на Варна. Затова -колкото повече Съюз на демократичните сили в Общинския съвет на Варна, толкоз по-добре! 


Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР