СДС излезе с остра позиция срещу Продължаваме промяната“. Причинате е,

...
СДС излезе с остра позиция срещу Продължаваме промяната“. Причинате е,
Коментари Харесай

СДС: Харвардските „остапбендеровци“ за пореден път доказаха , че не са промяна, а пълна подмяна

СДС излезе с остра позиция против „ Продължаваме промяната “. Причинате е, че през днешния ден при откриването на акцията си в Пловдив, партията водена от Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер са употребявали песни от митингите на Съюз на демократичните сили. При извънредно слаб интерес от Политическа партия дадоха обещание да „ довършат работата си “ под звуците на сините песни.

Ето какво написаха от Съюз на демократичните сили:

„ Продължаваме промяната “ откриха акцията си в Пловдив с песните от сините манифестации на Съюз на демократичните сили. С този презрян опит за кражба на историята на най-старата дясна партия, която промени България, харвардските „ остапбендеровци “ за следващ път потвърдиха, че не са смяна, а цялостна замяна.

Момичета и момчета, с цел да заприличате най-малко малко на Съюз на демократичните сили, би трябвало да създадете своя история и свои песни, да цялостните площадите и повече от 30 години да ви има в българската политика! Трябва да извършите нещо значимо и значимо за България, а не да се кичите и крадете непознати достижения.

За да можете да учите в Харвард и други университети от свободния свят, Съюз на демократичните сили изнесе борбата преди повече от три десетилетия. Ако не беше синята партия да разгради тоталитарната страна, щяхте да се обучавате в Москва и Ленинград и да берете плодовете на „ развития социализъм “.

С днешната си нагла постъпка доказахте, че нямате позор и не сте другари на истината. Това не ни учудва изключително, тъй като вашият водач стартира политическата си кариера с неистина и потъпкване на Конституцията, продължи с този жанр, до момента в който беше министър председател и явно по този начин ще бъде и отсега нататък.

След изгонването на Съюз на демократичните сили от храма на демокрацията „ Раковски “ 134, което стартира по времето на неговото ръководство, в този момент се пробвате да ни отнемете и други знаци, носещи страстта на тези славни години, когато Съюз на демократичните сили сложи България на евроатлантическия път, по който комфортно в този момент вървят „ смяната “ и всички останали политически сили.

Момичета и момчета, историята не стартира с вас и вашите неизпълнени обещания. За 6 месеца вие доказахте, че с изключение на кухи изречения, безпорядък и рецесии, друго не носите. Стилът ви на „ марокански скакалци “ в политиката носи опустошаване, а не смяна. Спрете да крадете непозната история и започнете да пишете ваша, само че такава, че да сте потребни за България!

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР