Сдружение Трейс Своге отстранява констатираните дефекти по пътя Своге –

...
Сдружение Трейс Своге отстранява констатираните дефекти по пътя Своге –
Коментари Харесай

„Трейс” ремонтира пътя Своге – София освен участъка с тежката катастрофа

Сдружение " Трейс Своге " отстранява установените недостатъци по пътя Своге – София, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).

Не се работи само в сектора на тежката автобусна злополука край Своге със 17 починали.

Работата на него ще стартира незабавно след довеждане докрай на процесуално-следствените работи и АПИ получи позволение от проверяващите органи, прецизираха от организацията.

Трагедията край Своге докара и до оставки на министри. С постовете си се разделиха вътрешният министър Валентин Радев, на превоза Ивайло Московски и районният министър Николай Нанков.

Обвинение е повдигнато единствено на водача на рейса Григор Григоров. В негова поддръжка се провеждат митинги и подписки през последните дни.

Снощи един от ръководителите на регионалното пътно ръководство – София инж. Михаил Рашков отиде да беседва с протестиращите от Своге.

Той изчака да завърши митинга, с цел да опита да беседва с хората. Оказа се, че те добре го познават, тъй като е бил два мандата кмет на Своге.

Точно преди 50 години на същия път отново при автобусна злополука умират 26 души. Това пояснение на представителя на АПИ не беше признато от хората, събрали се на пътя. Протестите им ще продължат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР