Сдружение ПФК Ботев излезе с нова официална позиция срещу лъжите.

...
Сдружение ПФК Ботев излезе с нова официална позиция срещу лъжите.
Коментари Харесай

Сдружение ПФК Ботев опроверга твърденията, че получава пари от руснаците

Сдружение ПФК Ботев излезе с нова публична позиция против " лъжите ". " Лъжа №3 " е, че " Руснаците заплащат на Сдружението, с цел да подкупва почитатели, които да пазят мажоритарния притежател. Според другата версия това се прави, с цел да може Сдружението да трансферира (продаде) емблемата на " руснаците ".

От Сдружението дадоха отговор с " Истина №3 ", която гласи: " Съгласно контракт за подаяние от 24.10.2023г. Сдружението получи сума в размер на 98 000 лева от ПФК Ботев АД, а не от " руснаците ". Тази сума разреши на Сдружението да резервира своя 1% от капитала на клуба при нарастването му в края на 2023 година, с което мажоритарният притежател почисти заемите си към клуба. Сумата бе върната назад на клуба в деня на приемането ѝ, като по този метод Сдружението заплати и " записа " своя дял от нараствания капитал на ПФК Ботев АД. "

Ето какво още написаха от Сдружение ПФК Ботев:

Емблемата /марката/ е благосъстоятелност на Сдружението, тя единствено е предоставена гратис на клуба, с цел да се употребява законно от него във футболната и комерсиалната му активност. За нея в никакъв случай не е плащано. Дарението от клуба е жест към Сдружението, с цел да резервира то своя 1% в капитала на сдружението, като с дарението заплати своя дял в увеличението на капитала му.

Сдружението не е организация, която се занимава с приемане на пари за управление на почитателите.
 Бароан избира сред Турция и Германия
Бароан избира сред Турция и Германия

Спрягат го даже за Вердер...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР